Skanska

Kategoriinköpare glas- och metallfasad

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna, samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

 

Kategoriinköpare inom fasader tillhör inköpsgruppen för Skanska Hus. De är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier samt skolor.

 

 

Vill du vara med och påverka inköpen i våra stora projekt?

Som Kategoriinköpare arbetar du tillsammans med projekten och skapar lönsamma affärer - genom att vinna anbud och bli lönsammare i de projekt vi har. Din roll går ut på att leda upphandlingar och se till att projekten har rätt leverantörer som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet. Inom ditt specialistområde är du intern konsult och är operativ inköpare i anbuds- och projektfas.

 

Utöver detta ingår det också ett arbete med att utveckla nuvarande och nya leverantörer samt att strukturerat bidra till att ständigt förbättra av processer och arbetsmetoder. Arbetet med att nå klimatneutralitet är också en viktig del av din vardag. Rollen innebär ett tätt samarbete med kategoriansvarig för fasad och gruppens övriga tre kategoriinköpare. Inom gruppen har vi idag ca 12 inköpare inom olika kategorier såsom tak, ställning, dörrar, fönster med mera så det finns gott om kollegor att samverka med. Du är med och utvecklar vårt inköpsarbete och en del av det gör du genom att ligga i framkant gällande våra leverantörers utveckling, både i Sverige och internationellt.

 

 

Din bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet inom området glas- och metallfasad. För att lyckas i rollen behöver du god produktkännedom och kunskap om leverantörsmarknaden inom området. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av produktområdet och vill utveckla dig inom inköp. Det är meriterande om du har arbetat inom byggbranschen och har vana av att läsa ritningar.

 

Din utbildningsbakgrund är troligen tekniskt gymnasie-/ högskoleutbildning eller motsvarande. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person kännetecknas du av din goda sociala och kommunikativa förmåga med ett starkt ansvarstagande, initiativrikedom och goda ledaregenskaper. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

 

 

Ansök redan idag men senast 15 augusti

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 augusti. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef, Caroline Lagerström tel. 010-448 34 89. Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriinköpare glas- och metallfasad