Skanska

Installationssamordnare Hus Stockholm Nord - Stockholm

Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler.

 

Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner och består av sex distrikt. Distrikten är uppdelade utifrån våra olika produktsegment och kunder. Det är ett av våra kommersiella distrikt som vi behöver förstärka med en installationssamordnare.

 

Vår målsättning är att ha en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

 

Vill du göra bestående skillnad och ta dig an utmanande men roliga tekniska uppgifter i våra byggprojekt? Trivs du med att samarbeta med andra och delar du våra värderingar? Då kan det vara dig vi söker!

 

Vad innebär jobbet som installationssamordnare?

I det här jobbet kommer du att arbeta med installationslösningar, leda, driva och samordna installationsarbetet i något av våra spännande projekt. Du kommer att arbeta med de flesta förekommande disciplinerna inom installationsområdet. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter vara att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines. Du kommer även att granska handlingar för att säkerställa byggbarhet, säkerställa att produktionen styrs i enlighet med upprättade planer, ingångna avtal och mot budget, följa upp underentreprenörers kontrollplaner och kvalitetsarbete och ansvara för uppföljning av åtgärder och besiktningsanmärkningar.

 

Du kommer att jobba i ett team, med bland annat installationsledare och installationssamordnare som stöttar och utvecklar varandra då alla har olika tekniska spetskunskaper och delar med sig av sin kunskap med glädje. I det dagliga arbetet kommer du vara en del av projektteamen.

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av installationssamordning i större nybyggnadsprojekt. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med tyngdpunkt mot el- och styr samt god förmåga att läsa och tyda de olika handlingar som förekommer inom din disciplin.

 

Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har lätt för att skapa relationer och trivs att samarbeta med andra. Vidare ser vi att du är ordningsam och strukturerad i ditt arbete där ditt ledarskap präglas av våra värderingar.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2022-08-31.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Lundgren på telefonnummer: 010-449 88 15 alt. epost: peter.lundgren@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Emily | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationssamordnare Hus Stockholm Nord - Stockholm