Skanska

Installationsledare (El) till Hus Göteborg

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror att nöjda medarbetare som trivs leder till fortsatt framgång på marknaden.
Skanskas husverksamhet i Göteborg har många spännande pågående projekt nu bl a Nordens högsta kontor Citygate, Högsbo specialistsjukhus och bostadskvarteret Makrillen. Vår verksamhet präglas av ständig utveckling och förbättring. Våra projekt blir mer komplexa och installationstäta och vi söker därför förstärkning.

 

 

Du skapar förutsättningar för lyckade projekt

Som installationsledare kommer du in i tidiga skeden och är en viktig tillgång i projektering och skapar rätt förutsättningar för inköp och produktion. En viktig del av arbetet är att säkerställa att krav och önskemål från beställare uppfylls och att installationslösningar utformas på ett kostnadseffektivt sätt.
Du kommer att jobba i ett team som stöttar och utvecklar varandra då alla har olika tekniska spetskunskaper och delar med sig av sin kunskap. I det dagliga arbetet kommer du vara en del av projektteamen tillsammans med projektchef, projekteringsledare, produktionschef, beställare, konsulter, arkitekt, entreprenörer, m.fl.

 

 

En projektledare med teknikintresse

Du som söker kanske idag jobbar som elkonsult, projektledare hos en elentreprenör, installationsledare- eller samordnare.
Vi vill att du har några års erfarenhet av att jobba med elinstallationer i byggprojekt och att du har en fallenhet för att se helheten och förstå vad som är kostnadsdrivande.
Du har en övergripande systemförståelse och intresse för hela installationsområdet. Vidare är du en lagspelare som nätvärkar framgångsrikt med egna gruppen samt kunder, leverantörer och underentreprenörer.Vi är nyfikna på dig!

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 31 januari. Vi genomför löpande urval och intervjuer, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta gruppchef Lena Schälin 010-448 43 45. Dock är möjligheten att besvara samtal under julledigheten begränsad.

 

Väkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare (El) till Hus Göteborg