Skanska

Installationskompetens Hus - Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045.

Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande, två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Som stöd för de affärsdrivande distrikten finns Operationell support med specialister inom bla inköp, projektering och installation. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

Göteborg City Gate, Natrium och bostadskvarteret Tändstickan är några av våra spännande husprojekt i och kring Göteborg. För att fortsätta med att vara framgångsrika i vårt husbyggande söker vi nu förstärkning med en erfaren installationsinköpare och en erfaren installationsledare med placering i Göteborg.

 

Du har stor kunskap inom installation och näsa för affärer
I rollen som installationsinköpare bevakar du marknaden, tekniken och affären. Du arbetar aktivt i kalkyl, anbuds och upphandlingsskeden men även med uppföljning och utvärdering. Du ansvarar för urval, förfrågan, utvärdering, förhandling och avtalsskrivande. Som inköpare arbetar du nära våra projekt. Du har både installationskunskap och erfarenhet av inköpsarbete och god marknadskännedom.

Som installationsledare är du en viktig del i projektering, inköp och kalkyl och jobbar även med uppföljning och styrning i produktionen. Du har en förmåga att se helheten och du förstår vikten av att göra rätt val av tekniska lösningar med avseende på klimat och ekonomi i de tidiga skedena. Du har både teoretisk och praktisk installationskunskap och en förståelse för hela byggprocessen.

Som installationsinköpare och installationsledare får du möjlighet att skapa ett stort nätverk, både internt med den egna projektgruppen, supportfunktioner samt externt med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Organisatoriskt kommer du att tillhöra regionens Operationella support där det finns mycket goda möjligheter till erfarenhetsutbyte, lärande och utveckling.

 

Mats Rönnbo

Affärsutvecklingschef

"För att lyckas krävs först och främst viljan att bygga ett bättre samhälle."

 

Emma Holmgren

Produktionschef

"Vad som är spännande med Skanska är möjligheten att få bygga karriär och testa flera olika roller. "

 

Raghad Jasim

Projektingenjör

"Jag inledde min resa på Skanska genom Skanska ILP, ett perfekt sätt att få utvecklas genom praktik"

 

David Laming

Mätchef

"Kanske klyschigt, men det bästa med Skanska är mina kollegor och att jag är under ständig utveckling."

 

Är du vår nya stjärna inom installation?
För att lyckas skall du ha några års erfarenhet av installationsledning och/eller installationsinköp. Det är även viktigt att du har eftergymnasial utbildning riktad mot branschen alternativt motsvarande kompetens förvärvad erfarenhetsmässigt. Kunskaper i entreprenadjuridik, upphandling och installationskalkyler är högst meriterande. Självfallet behärskar du officepaketet obehindrat och har du erfarenhet av att hantera 3D-moduler är det en merit. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du är strukturerad, drivande och har förståelse för vikten av samverkan för framgång i projekt.

 

Ansök senast den 20 augusti 2021
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev där det framgår varför just du är vår nästa Installationsinköpare eller installationsledare. Vi arbetar med löpande urval varav tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten besvaras av Projekteringschef Lena Schälin, 010 448 43 45 samt tf Inköpschef Emily Winterbielke, 010 449 26 11.

Välkommen till Skanska!

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationskompetens Hus - Göteborg