Jurek Bemanning

Senior biträdande jurist till Ackordscentralen

Om verksamheten
Ackordscentralen har alltsedan 160 år hjälpt företag med betalnings- eller lönsamhetsproblem. Idag är vi en rikstäckande organisation med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Borås och Umeå.
För mer information, se Ackordscentralens hemsida: www.ackordscentralen.se.

Vi söker nu ytterligare en senior biträdande jurist till vårt kontor i Stockholm. Kontoret består av 14 medarbetare, varav 8 är jurister.


Arbetsbeskrivning
Som senior biträdande jurist kommer du självständigt att handlägga obeståndsärenden; konkurser och företagsrekonstruktioner samt i övriga ärenden såsom likvidationer. Du kommer i förekommande fall att biträda Ackordscentralens konkursförvaltare och rekonstruktörer i deras arbete. Arbetsuppgifterna består exempelvis i att upprätta inlagor till domstol samt andra juridiska dokument, utföra rättsutredningar, företräda i domstol och ha löpande möten och kontakter med exempelvis ställföreträdare, anställda, borgenärer och banker.


Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen, är tingsmeriterad och har ytterligare ett par års juridisk arbetslivserfarenhet inom bolags- och obeståndsrätt, exempelvis från advokatbyrå, bank eller myndighet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Vidare har du intresse för ekonomi och affärer samt förståelse för hur bolag fungerar. Som person är du utåtriktad, driven och självständig.


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll med varierande och stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Stockholmskontoret är beläget i vackra lokaler på Strandvägen.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller 
agnes.smedberg@jurek.se

Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan och dina betyg så snart möjligt.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Agnes Smedberg


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior biträdande jurist till Ackordscentralen