Skanska

Innesäljare Skanska Rental AB – Malmö

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

 

Vi söker en innesäljare med fokus på kundbearbetning till vår verksamhet i Malmö!

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du bistår kunderna med uthyrning av maskiner avsedda för olika bygg och anläggningsprojekt. Du utgår från vårt kundcenter i Malmö.

 

I rollen ingår bland annat:

• Att bemanna kundcentret

• Uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner samt övrig relaterad byggutrustning.

• Proaktiv kundbearbetning via telefon och genom platsbesök

• Kunduppföljning

• Försäljning

• Säljadministration, order- & returhantering

• Rådgivning och service kring maskinutbud

• Viss service, uppmärkning och funktionskontroll maskiner

 

En stjärna på relationer som delar våra värderingar

För att lyckas i rollen bör du ha viss kunskap om byggmaskiner och/eller ett par års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen.

 

Det är viktigt att du har ett smittande engagemang och en naturlig fallenhet för att bidra till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Vidare gillar du att ge service och har ett flexibelt arbetssätt. Du är driven och sätter alltid kunden i främsta rummet.

 

Du ser ett självklart mervärde i samarbete och att skapa goda relationer. Vidare tycker du om variation och går med glädje till ett arbete där varje dag skiljer sig från föregående.

 

• Du behärskar svenska och engelska i tal- och skrift.

• Du är van användare av Word och Excel samt har allmän datorkunskap

• B-körkort är ett krav.

 

Det kan vara meriterande om du även har truck- eller traktorkort och viss vana av funktionskontroll eller service av maskiner.

 

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

Vill du bidra till vår framgång? Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är den 11 juni, så vänta inte med att söka. Har du några frågor vänligen kontakta Kundcenterchef.

Michael Svensson 010-448 33 69

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 25 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Innesäljare Skanska Rental AB – Malmö