Skanska

Arbetsledare Betong Stora Projekt - Stockholm

Vill du vara med och bygga stora projekt på Distrikt Infrastruktur?

Region Stora Projekt genomför infrastrukturprojekt så som väg-, järnvägs- och broprojekt samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Projekten vi jobbar med syftar till att lösa region Stockholms trafikutmaningar och skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss.

Distrikt Infrastruktur Stockholm är en del av Region Stora projekt med projekt upp till en miljard kronor.
Vår vision är att vara Sveriges i särklass bästa aktör för stora infra- och anläggningsprojekt.
Vi söker en Arbetsledare betong till vår verksamhet. Idag har vi stora betongarbeten vid våra projekt Trafikplats Vinsta, del av Förbifart Stockholm, samt vid brobyggnation i Veddesta, Barkarbystaden.

Vill du vara med och bygga komplex intrastuktur i Stockholm?

Som arbetsledare är du en nyckelperson för våra projekt. Du leder den dagliga produktionen. Du ansvarar för att planera de aktiviteter som ligger inom ditt ansvarsområde, fördela arbetsuppgifter och samordna dig med dina kollegor. Du ansvar även för att upprätta arbetsberedningar där säkerhet och effektivitet är två ledord.

Detta är en roll för dig som vill utvecklas inom större projekt och gillar de utmaningar som komplexa projekt medför.

Du är en engagerad medarbetare

För oss är engagemang viktigt, att du är en medarbetare som bidrar med energi och ditt driv i att vara delaktig i verksamhetens utveckling. Du är en person som ser möjligheter och som är inriktad på att finna de rätta lösningarna och leda ditt team mot gemensamt uppsatta mål. Du som ledare känner dina medarbetare och säkerställer att deras bästa egenskaper tas tillvara. Som person är du noggrann och strukturerad. Du har ett genuint intresse för din roll, är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas.

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kollegor och underentreprenörer.

Vi ser att du har byggteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete som arbetsledare för betongarbeten i större anläggningsprojekt. Du har godkänd utbildning i platsgjutning betong klass 1.

Ansök redan idag

Eller senast 12 april 2020 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Har du frågor kring tjänsten och aktuella projekt så är du välkommen att kontakta Johan Dahlberg, tf. Distriktschef: 010-448 16 73 alt. Dominique Bjöör, HR partner: 010-449 04 33.

Vi ser fram emot din ansökan!

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Betong Stora Projekt - Stockholm