Skanska

Inköpare Väg och Anläggning - Stockholm/Göteborg

Driven inköpare med genuint intresse för inköpsarbetet sökes till Väg och Anläggning region Grundläggning

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.


Inom Skanska finns det goda utvecklingsmöjligheter och hos oss får du möjlighet att arbeta nära projekten i ett stort företag som satsar framåt

Som inköpare arbetar du nära distrikt och region i både anbud och projekt. Du tar fram inköpsplaner och genomför prioriterade projektspecifika inköp. Skanska Sverige Region Grundläggning arbetar med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. Grundläggning har två fabriker som tillverkar betongpålar vilket innebär att i denna roll kommer även du att göra inköp till dessa. Du ingår i ett team av inköpare placerade i hela landet som arbetar med att ta fram och följa beslutade inköpsstrategier och samverkar tvärfunktionellt. Du kan sitta i Stockholm eller i Göteborg. 

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av projektinköp, förhandling, avtal och internationella inköp 
Du är ingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av inköpsarbetet i projekt gärna i grundläggningsprojekt. Du har ett genuint intresse för att driva inköpsarbete, detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är energisk och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen.

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i
Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev men ansök idag – vi gör urval löpande 
Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Björn Sellin på tel 010- 448 37 86. Sista dag att visa intresse är 2018-02-28. 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg, Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare Väg och Anläggning - Stockholm/Göteborg