Skanska

Inköpare Hus Väst – Örebro, Skövde

Skanskas Husverksamhet i Örebro/Skaraborg växer och söker nu en kompetent inköpare som kan ta verksamheten till nya nivåer. Vi söker just nu en självgående person som kan realisera den stora potential som finns inom verksamheten. Du drivs av att göra de bästa affärerna och du har tidigare erfarenhet inom byggbranschen. Välkommen med din ansökan!

 

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senaste 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tro på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Skanska Hus Väst i Örebro/Skaraborg är en stabil verksamhet med många spännande och intressanta projekt i hela geografin. Vår verksamhet präglas av en skön och välkomnande kultur samt ständig utveckling och förbättring.

 

Vår målsättning är att bedriva en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

Om tjänsten

Du kommer att utveckla affärer och utveckla Skanskas arbetssätt för att få en lönsamhet i inköpen. Vårt inköpsarbete är avgörande för vår konkurrenskraft och vår lönsamhet. Du kommer att arbeta med ekonomi- anbud- och avtalsfrågor. Dina arbetsuppgifter kräver ett nära samarbete både med andra medarbetare på inköpsavdelningen såsom kategoriinköpare och projektingenjörer men även företagets kunder. Rollen bjuder på utvecklande och variationsrika arbetsdagar där du har mycket kontakt med såväl kollegor som kunder och externa aktörer.

 

I jobbet ingår till exempel

• driva och utveckla verksamheten

• etablera inköpsstrategier

• inköpsplanering för projektet

• kvalitetssäkra leveranser och leverantörer

• effektivisera kapitalflöden

• se till att uppsatta mål nås

 

Då det förkommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

 

Är du rätt för rollen som inköpare?

Vi söker dig som har hög kompetens inom inköp och minst tre års erfarenhet av att arbeta med inköp. Du sätter upp tydliga mål och lägger stor energi på att uppnå önskade resultat. Det är en förutsättning att du har ett eget driv att ta dig an nya uppgifter och utvecklas i ditt arbete. Du har viljan och drivet att utveckla affären tillsammans och du delar gärna med dig av dina tidigare erfarenheter för att teamet ska kunna utvecklas. Har du erfarenhet från entreprenadbranschen och eller byggteknik är det meriterande.

 

Som person är du kommunikativ, har god samarbetsförmåga och ett inkluderande förhållningssätt.

 

Vi önskar att du

• har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, affärsutveckling, byggteknik eller motsvarande

• har erfarenhet av att arbeta med inköp (3 - 5 år)

• behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

• har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-10-10. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Peter Thorsen på telefonnummer: 010-448 65 82 alt via epost: peter.thorsen@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 oktober . Arbetsort : Skövde, Örebro . Publicerat : 16 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare Hus Väst – Örebro, Skövde