Skanska

Arbetsledare Hus Norr - Uppsala

Vi strävar efter produktion i världsklass och söker en arbetsledare

 

Skanskas husverksamhet i Norr består av fyra distrikt, där vi har fokus på såväl bostäder, skolor, kommersiella fastigheter och byggprojekt inom tung industri. Vi lägger stor vikt vid att bygga det bästa teamet för att vinna affären och lönsamt genomföra uppdraget. Vi strävar efter att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och långsiktig lönsamhet.

 

Distrikt Uppsala har verksamhet i Uppsala och i Västerås. Vi arbetar tillsammans med både interna och externa kunder i våra projekt. Vi är idag ca 60 medarbetare.

 

Vår övertygelse är att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Vi har precis startat upp ett nytt bostadsprojekt, Rosendals Port innehållande 129 bostadsrätter åt Skanska Nya Hem. Vi behöver en arbetsledare med något års erfarenhet. Är det du?

 

Du trivs i rollen som arbetsledare och vill växa vidare hos en entreprenör som kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater.

 

Arbeta som arbetsledare 

 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute i projektet. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Att tänka produktivitet som arbetsledare är viktigt, likväl som att kontinuerligt följa upp arbetet mot mål och ekonomi.

 

Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

I rollen kommer du bidra till att vi tillsammans når uppsatta mål gällande tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet.

 

Oavsett projekt är vårt mål alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

 

Rollen innebär vidare:

 

•    Daglig avstämning och uppföljning - rondering

•    Materialmottagning – kontroll av mängd och beskaffenhet 

•    Löpande dokumentation

•    Ansvara för att egen produktion och underentreprenörer arbetar efter lagar och Skanskas regler och riktlinjer för arbetsmiljö och säkerhet

•    Bidra till att egen produktion och underentreprenör arbetar efter Skanskas riktlinjer och mål för hållbar utveckling och grönt byggande

•    Leda, coacha och skapa förutsättningar för egna medarbetare och underentreprenörer att nå uppsatta produktionsmål

•    Samordna och följa underentreprenörer mot ingångna avtal

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda arbetslaget mot hög produktivitet och kvalitet.

 

Som person är du målinriktad, social, organiserad och metodisk. Du har en hög motivation, du är nyfiken och vill göra skillnad. 

 

Vi tror du har en gymnasieutbildning inom bygg- och anläggning som grund alternativt flerårig erfarenhet som yrkesarbetare och arbetar idag som arbetsledare. Vi ser gärna att du har ett års dokumenterad erfarenhet som arbetsledare.

 

Erfarenhet av Officepaketet eller motsvarande är ett plus och intresse för digitala verktyg är en bonus.

 

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. 

 

Placeringsort: Uppsala

 

Ansökan

 

Sista ansökningsdag är den 20 juni 2021. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Johansson, Distriktschef på 010-449 41 67.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

• Location: Uppsala, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 juni . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Norr - Uppsala