Skanska

Hjullastarförare Asfalt och Bergmaterial - Eskilstuna

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och har bildat fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Nu behöver vi utöka vår verksamhet i Eskilstuna.

 

Du som är hjullastarförare - vi har jobbet för dig!

 

Din roll innebär främst hantering av stenmaterial. Du lastar samt sköter vågdatorn, vilket innebär mycket kundkontakt både via telefon och personliga möten. Du underhåller vägar och ytor i täkten samt är behjälplig i produktion genom att kontrollera kvalitén och du genomför mindre reparationsarbeten och service. Självklart är du en aktiv del i vårt kontinuerliga förbättringsarbete.

 

Arbetet innebär stor frihet under ansvar och du får möjlighet till utveckling genom att lära dig mer om produktion och leverans av stenmaterial. Du blir en central del i vår verksamhet!

 

Arbetsplatsen är på vår produktionsanläggning Balsta i Eskilstuna kommun. Vi har en varierande produktion av stenmaterial där arbetstiden under säsong kräver en viss flexibilitet, men normala arbetstider är 06.00-16.00 måndag till torsdag samt fredagar 06.00 till 13.00.

 

Du är serviceinriktad, engagerad och ansvarstagande! 

Du som passar hos oss är engagerad och vill söka förbättringar. Du har lätt för att kommunicera med andra och tycker att en god service är en självklarhet. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och du gillar ordning och reda. Att arbeta självständigt är något du är van vid och trivs med och samtidigt har du en självklar förmåga till gott samarbete med kunder och medarbetare. 

Du har också:

  • Förarbevis för hjullastare samt några års erfarenhet
  • B-körkort
  • Erfarenhet av utlastning med lastmaskinsvåg.

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

 

Sista chansen att ansöka är 28 Juni. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Sam Jedselius på 010-448 87 50.

 

Välkommen till Skanska! 


Additional Information

  • Location: Eskilstuna, Södermanland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Eskilstuna . Publicerat : 10 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hjullastarförare Asfalt och Bergmaterial - Eskilstuna