Skanska

Hälsa och säkerhetsledare Hus sydost - Växjö

Skanska Hus Sydost söker Hälsa och säkerhetsledare till Kronoberg

  
Vi bygger allt från bostäder till kommersiella lokaler och sjukhus - och detta utifrån bästa kvalité och nöjd kund i fokus. Vi skapar energieffektiva kontor samtidigt som vi producerar hållbara bostäder för människor att bo och leva i. Skanska är en organisation med stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet. Region Hus Sydost präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med!


Om tjänsten
I rollen som Hälsa och säkerhetsledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att: 
• Stödja ett effektivt och systematiskt arbete inom Hälsa och säkerhet i distriktet/avdelningens projekt/anläggningar
• Bidra i utvecklingsprojekt och gemensamma arbetssätt inom Hälsa och säkerhet 
• Stödja arbetsplatser med det operativa arbetsmiljöarbetet och vara praktiskt implementeringsstöd av nya och uppdaterade arbetsmetoder
• Stödja arbetsplatser i riskhantering- och eliminering
• Aktivt arbeta med arbetsplatsernas händelser och erfarenheter
• Stödja produktionen vid start av ny fas eller entreprenad
• Stödja vid utredningar
• Stödja arbetsplatser i tillämpning av vårt sätt att arbeta (Vsaa) 

Du kommer dessutom bland annat att delta i:
• Startmöte vid produktion
• Riskhantering arbetsplats
• Övriga relevanta mötesforum

Placeringsort för tjänsten är Växjö.

Om dig
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom hälsa och säkerhet samt minst 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet inom området, alternativt från genomförande av projekt inom byggbranschen. Du har god kunskap inom hälsa- och säkerhetsområdet och kanske någon specialistkompetens. Du har vana av förändringsledning och implementering. Som person är du strukturerad och trivs i en roll där du får vara nära verksamheten och ett stöd i det operativa. Du har en pedagogisk förmåga att inspirera och motivera andra i hälsa och säkerhetsfrågor. 

Ansök
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Vi vill ha din ansökan senast 2018-10-20. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Hans-Fredrik Helldahl på tel. 010-449 54 46. Vid frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Partner Torbjörn Krüger på 010- 449 83 19.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Chef & Ledning Hälsa & sjukvård Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa och säkerhetsledare Hus sydost - Växjö