Bahusia

Underhållstekniker till Marenor i Kungshamn

Om Marenor
Marenor är helägt av den norska koncernen Insula AS, som äger ett 15-tal starka och traditionsrika sjömatsföretag i Norden. Det är därför vi säger "En bättre värld genom kärlek till sjömat", vilket speglar den kompetens och kraft som finns i Marenor och alla systerföretag inom Insula. Insula AS omsätter ca 6,5 miljarder, varav ca 2,5 miljarder i Sverige. 

Vi har tre produktionsanläggningar på svenska västkusten. I Kungshamn är vi specialiserad på Frysta färdigrätter och Caviar/Rom och har ca 120 anställda. Om tjänsten
Du kommer att arbeta både med Förebyggande Underhåll med stöd av vårt EAM system och felavhjälpande Underhåll. Arbeten kommer att utföras på vår produktionsutrustning samt våra kritiska mediasystem som kyla och ventilation.

Du kommer aktivt deltaga i det ständiga förbättringsarbetet samt driva investeringsprojekt som är andra viktiga delar av arbetsuppgifterna. Automation och processteknik kommer bli en prioriterad del i ditt nya arbete. Tjänsten innebär många kontaktytor internt, men även externt med maskinleverantörer och serviceföretag.


Din erfarenhet
Du har teknisk utbildning och erfarenhet av verkstadsmekaniska arbeten och ett stort tekniskt intresse.  Kunskap inom kyla, ventilation, pneumatik och PLC är meriterande. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska och innehar B-körkort. Vi ser gärna att du har produktionstekniskt intresse och erfarenhet av Lean.


Din personlighet
Som person är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har stort engagemang, agerar självständigt och är kommunikativ.

Vill du utvecklas och vara med om att bygga framtidens fabrik så är detta arbetet för dig!

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.


Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på https://bahusia.se 


För mer information
Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!


 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Sotenäs . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Underhållstekniker till Marenor i Kungshamn