Skanska

Hälsa och säkerhetschef Infrastruktur - Stockholm/Göteborg

Vi har ett gemensamt mål att alla Skanskas arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma. För att ta nästa steg mot målet ändrar vi nu organisationen för hälsa och säkerhetsarbetet i Skanska Sverige. En ny tjänst - Hälsa och Säkerhetschef Region - inrättas i samtliga regioner.

Till region Infrastruktur söker vi nu en engagerad och driven Hälsa och säkerhetschef. 
Regionen driver väg-, järnvägs- och broprojekt, framförallt med Trafikverket som kund. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Göteborg. 

I rollen som Hälsa och Säkerhetschef Region består arbetet huvudsakligen av att:
• Tillsammans med regionledningen leda ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet 
• Stödja regionen vid organisering av dess hälsa och säkerhetsresurser samt ha funktionsansvar för dessa 
• Stödja regionen i tillämpning och följsamhet av vårt ledningssystem samt implementering av nya och uppdaterade arbetssätt 
• Stödja verksamheten med experthjälp 
• Bidra i utvecklingsprojekt och gemensamma arbetssätt inom hälsa och säkerhet
• Stödja vid utredningar enligt särskilt mandat
Du kommer bland annat att delta i:
• Regionens ledningsgrupp
• Sammankallande och beredande för regionens hälsa och säkerhetsråd 
• Arbetsmiljöråd
• Delta i anbudsarbete utifrån hälsa och säkerhet 

Handlingskraftig och engagerad med relevant erfarenhet 
Vi söker dig som har relevant akademisk examen inom arbetsmiljö och hälsa, eller motsvarande kunskaper, samt minst 5 - 10 års erfarenhet från arbete kopplat till säkerhet och arbetsmiljö. Du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att systematiskt arbeta med att förhindra olyckor och förebygga skador genom att identifiera och utreda risker.
Som person är du mål- och resultatdriven. Du är handlingskraftig och har förmågan att kommunicera på ett motiverande vis. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Göteborg. Resor förekommer i tjänsten. 

Ansök 
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV! Vi vill ha din ansökan senast 6 juni. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök gärna tidigt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Christian Werner tel 010-448 43 93.


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre tillsammans med oss.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 juni . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa och säkerhetschef Infrastruktur - Stockholm/Göteborg