Skanska

Mark- och anläggningsarbetare Väg och anläggning – Stockholm

Väg och anläggning Stockholm genomför markexploateringar, bygger vägar, broar och VA-anläggningar – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi vill fortsätta vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och vara med och bygga framtidens satsningar.

 

Distrikt mark Stockholm stad utför exploateringsarbeten med sin bas i de centrala och nordvästra delarna av Stockholms län. Fokus för oss är att leverera bra projekt med nöjda kunder, där vår kompetens är helt avgörande.

 

Till våra projekt i Stockholm söker vi nu

Erfaren och engagerad mark- och anläggningsarbetare

 

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på ett så bra och tidseffektivt sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och kvalitet.

Dina arbetsuppgifter handlar om markarbeten med fokus på VA och energiarbeten.

 

Vi är måna om att alla oavsett roll skall känna sig delaktiga och vara en viktig kugge i våra team. Vi förordar öppna etableringar med gemensamma fikautrymmen för att ge de bästa förutsättningarna.

 

 

Du är en lagspelare som tycker om att ta ansvar

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av markarbeten och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har yrkesbevis inom mark eller har införskaffat dig relevant arbetslivserfarenhet.

 

Du som kommer trivas hos oss tycker om att ha ordning och reda omkring dig, du tycker om att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning i arbetslaget. Du är självgående, är van att ta ansvar och du har ett driv att få saker ur händerna.

 

Det är viktigt att du har:

• Yrkesbevis inom mark, alternativt dokumenterad längre erfarenhet inom område

• Flytande svenska i både i tal och skrift

• Vana av att använda telefon och mejl som arbetsredskap.

 

 

Ansök senast 16 februari – eller varför inte redan idag!

Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev. Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med att söka.

Om du har frågor kring tjänsten så får du gärna kontakta distriktschef Patric Johnsson på 010 – 448 84 24.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare Väg och anläggning – Stockholm