Skanska

Gruppchef Skanska Teknik -Bro och Anläggning -Stockholm

Skanska Teknik är en resurs inom Skanska Sverige och vårt mål är att bidra till ökad teknisk kvalitetssäkring av våra projekt runt om i landet. Inom Skanska Teknik ingår avdelningen Anläggning och Geoteknik där vi bidrar aktivt i Skanskas projekt med teknisk kompetens i anbuds- och detaljprojektering. Våra huvudsakliga uppdrag är inom bro-, tunnel-, hamn- och kajkonstruktion samt anläggningskonstruktion till vindkraft och industri. En viktig del av arbetet är att i nära samarbete med produktionen ta fram konkurrenskraftiga, hållbara alternativ och att kostnadsoptimera konstruktionerna med avseende på mängder och produktionsanpassning.

 

https://www.skanska.se/vart-erbjudande/produkter-och-tjanster/teknisk-spetskompetens/

 

 

Är du en naturlig ledare? I så fall är du vår nästa gruppchef!

Som gruppchef ansvarar du för gruppens ekonomi. Du har personalansvar för ett 15-tal medarbetare: projektörer, konstruktörer, uppdragsledare och tekniska specialister. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och bidrar till avdelningens utveckling samt rapporterar till avdelningschef.

 

Ditt viktigaste uppdrag är att leda och inspirera teamet så att de på bästa sätt bidrar till Skanskas framgång. Ett nära och långsiktigt samarbete med våra uppdragsgivare i Skanska är nyckeln till din framgång.

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda människor och du är antingen civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet inom projektering eller utvecklingsverksamhet. Du har tidigare erfarenhet av brokonstruktion i Trafikverkets projekt.

 

 

Ansök senast 31 oktober

Du är varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Groth, Avdelningschef Anläggning och Geoteknik, 010- 448 03 17.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Gruppchef Skanska Teknik -Bro och Anläggning -Stockholm