Skanska

Transportledare till Väg och Anläggning Väst - Göteborg

Schakt & Transport är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB. Bolaget har sina rötter i Småland och Skanska förvärvade bolaget i slutet på 60-talet. Kärnverksamheten består i försäljning av entreprenadmaskinstjänster.

För närvarande bygger vi upp organisationen i väst och därför söker vi dig som vill vara med och skapa en spännande framtid tillsammans med oss!

Säkerhet och grönt byggande är alltid i fokus i vår verksamhet. Inom de områdena är vi världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!

Du hittar mer information via följande länkar;
https://www.schakt-transport.se/
https://www.skanska.se/

 

Vill du vara en del av vårt nya lagbygge?

 

Som transportledare blir din huvudsakliga uppgift att sälja, förmedla och koordinera entreprenadmaskinstjänster, mestadels till Skanskas egna väg och anläggningsprojekt men även mot extern marknad. Du kommer arbeta i Göteborgsregionen.

För att lyckas i rollen som transportledare är det avgörande att du har god kunskap om entreprenadmaskiner och en god känsla för anläggningsbranschen i stort. Vi kommer också sätta stort värde på din förmåga att samarbeta och bygga långsiktiga relationer, såväl med leverantörer som med kunder. Du är också en god ledare som på ett positivt sätt leder och fördelar arbetet bland våra maskinister och förare.

 

Du är serviceinriktad, strukturerad och bra på kundvård!

 

Som person är du driven, självgående och mån om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad.

Vi ser med stor fördel att du har tidigare vana av att köra entreprenadmaskiner och att du nu är intresserad av att anta nya utmaningar. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot maskin/fordon alternativt utbildning inom bygg och anläggning.

 

Är du den vi söker? Vänta inte med att ansöka!

 

Om du tycker detta verkar intressant vill vi att du snarast skickar in ett personligt brev och CV. Vi går igenom ansökningar löpande. Absolut senaste ansökningsdag är 2020-01-22

Om du har några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Projektchef Andreas Carlsson, tel 010-448 40 61 eller HR Partner Karin Scarlini, tel 010-448 25 76 från och med den 7:e januari 2020.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Transportledare till Väg och Anläggning Väst - Göteborg