Skanska

Gruppchef Byggherre inom PU Kommersiellt

Gruppchef Byggherre inom PU KommersielltTeamet Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar, bygger och säljer samhällsfastigheter. Vi utnyttjar hela Skanskas samlade kompetens och jobbar främst, men inte enbart, med kontor, hotell, skolor och äldreboende. Vi utgår från råmark och designar en fastighet som uppfyller behoven hos nöjda hyresgäster och trygga fastighetsköpare. Vi värnar förtroendet vi får från våra kunder och vet att det krävs mycket arbete för att leverera rätt kvalitet i rätt tid.
Vi söker nu en Gruppchef för Byggherregruppen inom marknadsområdet Stockholm/Norr.

Som Gruppchef leder du ett specialiserat team av Byggherrar som driver våra projekt i designfasen, upphandlingen och genomförandet för våra kommersiella fastighetsutvecklingsprojekt. Du jobbar tillsammans med teamet i ett professionellt genomförande av egenutvecklade projekt i förhållande hyresgäst, köpare, myndighet och totalentreprenör.

För att uppnå detta leder du gruppens arbete mot uppställda mål genom ett nära och värderingsstyrt ledarskap, och är personalansvarig för en grupp om ca 6-10 (idag 6 st) medarbetare. Du kommer att kontinuerligt rekrytera, utveckla och så småningom låta medarbetarna växa vidare utanför organisationen. Som gruppchef förväntas du också bidra med utveckling av våra processer inom PU genom att ständigt söka efter goda exempel och sprida dessa inom hela organisationen.Du brinner för att driva lönsamma fastighetsprojekt i genomförandeskedet

 

Rollen innebär att du har fullt ansvar för resultatet, både ekonomiskt och för byggnadens färdigställande. Du hittar och utvecklar ett framgångsrikt samarbete med alla involverade aktörer, däribland dina kollegor inom Skanska Sverige, kommuner, fastighetsägare och hyresgäster.

Du är en person som vill jobba i lag, som vill utveckla fantastiska projekt, som kan kavla upp ärmarna och jobba med detaljerna om det behövs men samtidigt oftast kan backa undan och låta teamet jobba självständigt. Slutligen är du den som ser till att det som behöver göras blir gjort.

Placering efter överenskommelse.

För att lyckas i rollen

 

• har du en naturlig förmåga att leda människor och vill ta ansvar för medarbetarnas utveckling
• kan du arbeta uthålligt i projekten samtidigt som du driver processen framåt
• gillar du, och är duktig på, att förhandla med värdeskapande resultat
• ser du helheter och kan utifrån helheten formulera konkreta aktiviteter
• att du har erfarenhet från projektledning av fastighetsprojekt och/eller byggherrerollen är ett krav

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan nu!

Vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i din ansökan. Sista dag att meddela oss ditt intresse är 31 augusti. Har du några frågor? Kontakta Affärsutvecklingschef Johan Sahlberg (Stockholm/Norr), 010-44 90 647 eller HR-partner Benedicte Villemoes 010-44 80 829
Välkommen med din ansökan.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Gruppchef Byggherre inom PU Kommersiellt