Jurek Bemanning

Driven Business Manager inom Bank & Finans till Jurek

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Då kan denna roll som Business Manager vara en "Perfect Match" och ett perfekt tillfälle att landa in i Jureks Finance-specialistteam!


Arbetsbeskrivning

Till Jureks Stockholmskontor söker vi nu en Business Manager till vårt affärsområde Bank & Finans. Initialt blir din uppgift att vinna förtroendet hos flertalet större företag inom bank och finans samt försäkring och vi söker dig som vill vara med och bidra till Jureks utveckling. Stort fokus kommer ligga på nätverkande, skapa affärsmöjligheter samt bygga upp och driva affärsområdet inom Bank & Finans.

I rollen ansvarar du också för hela rekryteringsprocessen både vad gäller rekryteringsuppdrag och search. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som Business Manager har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt med högt tempo och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

Våra uppdrag kommer in genom ditt nätverk, samt våra kundansvariga vilka du kommer att ha ett nära samarbete med. Som Business Manager kommer du tillsammans med respektive säljare genomföra kundmöten där du har en nyckelroll. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.


Vem är du?

Vi söker primärt dig med en bakgrund och ett befintligt nätverk inom bank, finans och/eller försäkring. Tidigare erfarenhet från rekryterings- eller bemanningsbranschen är starkt meriterande. Vi tror att du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi och en god förståelse för olika befattningar inom detta område. Vidare har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du är van att arbeta målorienterat och har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikations- och prestationsförmåga samt är prestigelös och närvarande. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du:

- Har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor
- Har ett starkt intresse för affärer och har en vinnarinstinkt
- Tar stort ansvar för ditt arbete och är lösningsorienterad
- Gillar utmaningar och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö

Då denna funktion/roll inte finns idag kommer du att bli en nyckelspelare med möjlighet att påverka och ytterligare utveckla samarbetet med våra kunder inom bank, finans och försäkring.


Du erbjuds

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom ekonomi, juridik, HR, marknad och Business Support. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt team med en Business Manager till vårt Stockholmskontor och affärsområdet Finance. Du rapporterar till Head of Business Unit – Finance & Executive Search.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag mer än 100 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.seAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven Business Manager inom Bank & Finans till Jurek