Skanska

Försäljningsansvarig Rental - Syd

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Rental erbjuder företag rätt utrustning genom hela projektet. Vi kan ansvara för hela arbetsplatsens maskinförsörjning och tjänster, exempelvis bodetablering, projektering av byggplats, el, kranar och hissar. Våra kundcenter finns över hela landet.

Vi söker en Försäljningsansvarig för våra kunder inom affärsområde Syd

Vill du bidra till att skapa den bästa kundupplevelsen?

I en spännande och utvecklande roll som försäljningsansvarig inom affärsområde syd hos oss på Skanska Rental är du en av huvudpersonerna i att utveckla nya affärer och relationer. Genom ditt engagemang och affärsfokus blir du en del av vår tillväxtresa.

Vi ger dig chansen att både utveckla och stärka relationen till existerande kunder samtidigt som du förväntas skapa helt nya framtida kunder till Skanska Rental.

I rollen ingår förhandling, ta fram kundplaner och vara delaktig i budgetarbetet samt leda vår säljplanering i affärsområdet syd. Du kommer också ingå i affärsområdets ledningsgrupp. Du ska tänka och arbeta strategiskt men tyngdpunkten är på det operativa säljarbetet för få saker att hända. I rollen är det också viktigt att ha en helhetssyn på affären och förstå vad det innebär för våra kunder. Du har alla möjligheter som finns i en stor koncern, både utvecklingsmässigt men även för att hitta affärsutvecklingssynergier.

Som en del i vårt framgångsrika säljteam skapar du affärer utifrån uppsatta mål och strategier. Vi arbetar i nära samarbete med både marknadsavdelningen och våra kundcenter. Du ges stor frihet att planera och genomföra din arbetsdag samtidigt som du får coachning och stöttning från din chef och dina teammedlemmar.

Placeringsort är på något av våra kontor i Malmö eller Göteborg.

Är du en stjärna på relationer och affärer?

För att lyckas i rollen har du ett brinnande intresse för försäljning och affärer. Du är bra på att skapa lönsamma affärer och du gör det med affärsmässighet och ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus.

Att bygga relationer och nätverk är naturligt för dig och du bidrar till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Du är driven och självgående och din framåtanda återspeglar sig både i arbetet och hos dig som person. Du är en förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar.

Erfarenhet av kund och försäljningsarbeten ett krav. Tidigare erfarenhet av uthyrningsbranschen eller teknisk försäljning är meriterande. Det är en fördel om du har en utbildning inom sälj/marknad/ekonomi, alternativt motsvarande erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Är detta ditt nästa karriärsteg? Sök senast den 21 januari

Sista ansökningsdag är den men vi utför löpande urval så tveka inte att söka! Har frågor om tjänsten vänligen kontakta Försäljningschef Rental Silas Brown på 010-449 15 18.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 januari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Försäljningsansvarig Rental - Syd