Skanska

Garantiansvarig till BoKlok

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor, och vi ser också att det är frågor som är allt viktigare för våra kunder. Tillsammans med våra medarbetare, ägare, samarbetspartners och kunder kan vi skapa en positiv utveckling för klimatet, miljön och samhället i stort. När vi rekryterar letar vi efter olika kompetenser och individer som kan bidra i denna resa. Vi ser därför gärna sökande i varierande ålder, kön och bakgrund.

 

Som Garantiansvarig säkerställer du att leverantörerna tar ansvar och lever upp till våra högt uppsatta mål vilket leder till nöjda kunder och hög kvalitet i våra hem.

 

 

Dina arbetsuppgifter

• Uppföljning av uppsatta KPI’er uppsatta mot leverantörerna.

• Att besiktningstillfällen är inbokade och kommunicerade i samarbete med eftermarknads ansvarig.

• Uppföljning av garantiåtagande.

• Filtrerar var funktionsfel ska landa, åtgärd/besiktning.

• Projektleder seriefel och åtgärder. Upphandling av material och UE.

• Handläggning av reklamationsärenden för vår eftermarknad.

• Nära och tätt samarbete med eftermarknadsgruppen.

• Utvecklar processen i mot leverantörer, eftermarknad och ledningssystem.

• Kalkylering kring avsättningar, utförda & kommande.

 

Placeringsort för tjänsten är på något av våra kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm eller annan ort efter överenskommelse. Resor förkommer i tjänsten och B-körkort är ett krav. Du rapporterar till Gruppchef Inköpsansvarig.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse och förståelse för affärer såväl som för hela inköpsprocessen. Du har erfarenhet av inköpsarbete och/eller eftermarknad inom byggbranschen. Goda kunskaper i entreprenadjuridik är avgörande för att lyckas väl i rollen. God engelska i tal och skrift är också ett måste.

 

Du är självgående med ett starkt personligt driv. Du är strukturerad, noga och bra på att bygga/skapa relationer både internt och externt Du tar ett aktivt ansvar och har en förmåga att få saker att hända.

 

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trivsam och flexibel arbetsplats med bostadsbranschens nöjdaste kunder. Som kollegor får du ett prestigelöst och engagerat team som dagligen arbetar för att hålla hög kvalitet till våra kunder. Vi har alltid nära till skratt, en stark laganda och en gemensam målsättning om att göra vårt allra bästa.

 

 

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef inköpsansvarig Jesper Käll på 010-449 37 42.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 27 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Garantiansvarig till BoKlok