Skanska

Fabrikschef till BoKlok i Gullringen

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.Tjänsten

I rollen som Fabrikschef ansvarar du för hela verksamheten i fabriken i Gullringen, BoKlok Byggsystem AB. Du är med och leder och utvecklar verksamheten och sätter då säkerheten främst. Ditt fokus ligger på att både utveckla processer och medarbetare. Din roll kommer att vara varierande där du kommunicerar och samordnar med främst produktionschef, teknisk chef, industriell support, controller, KMA, inköp och HR. 

 
Du kommer att komma in i ett mycket spännande skede där stora investeringar görs i fabriken vilket i sin tur kommer att ställa nya krav på arbetssätt och processer. Du kommer att kunna påverka utvecklingen inom en rad områden och vara med på en resa som ger dig unika erfarenheter, spännande utmaningar och en möjlighet att vara med och förändra branschen.Ansvarsområden:

Sätter säkerheten främst.

- Försäkrar sig om att medarbetarna har förstått och följer företagets säkerhetsföreskrifter.
- Förbättrar säkerheten övergripande och långsiktigt inom produktionen.
- Ingår i skyddskommittén

- Arbetsmiljöansvarig


Utvecklar verksamheten, så att morgondagens mål nås.
- Sätter strategiska mål.
- Planerar resurser.
- Initierar och leder arbetet i att driva metod och systemval så att fabriken kontinuerligt förbättras.
- Mäter verksamhetens prestationer och vidtar korrigerande åtgärder när resultatet avviker från mål.


Utvecklar medarbetarna, deras kompetens och flexibilitet.
- Ger feedback för att förbättra beteenden avseende säkerhet, effektivitet, kvalitet samt avvikelser från policy och regler.
- Genomför utvecklingssamtal med sina närmsta medarbetare, minst en gång/år.
Planerar och genomför utvecklingsaktiviteter för medarbetarna, i grupp eller individuellt.


Utvecklar sig själv.
- Planerar och genomför egna utvecklingsaktiviteter.

 


Om dig

Vi söker dig som har relevant högskoleexamen. Du har god förståelse för tillverkningsindustri och minst fem års branscherfarenhet. Andra kompetenser vi gärna ser innefattar projektledning, företagsekonomi, arbetsmiljöutbildning (BAM mm) samt miljöutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Lean Production.

 

Du har gedigen ledarskapserfarenhet samt välutvecklad social kompetens. Som person har du hög integritet och kan känna igen dig i Skanskas värderingar där säkerhet, etiskt och öppet agerande, samarbete, samt starkt kundfokus är centralt. Som ledare är det viktigt att få organisationen att förstå verksamhetens operativa och strategiska mål så att personalen känner sig inkluderad och det skapas en stark ”vi känsla”. 


 

Rekryteringsprocess:
I den här processen sköts rekryteringen av vår rekryteringspartner Avancos. Om du har frågor eller vill ansöka till rollen kontakta gärna senior rekryteringskonsult Christopher Hager: 0700 94 74 94 eller 
christopher.hager@avancos.se

 

Additional Information

  • Location: Kalmar, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 28 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Fabrikschef till BoKlok i Gullringen