Skanska

Examensarbetare till Skanska Väg och Anläggning

Sitter du inne på en frågeställning som berör samhällsbyggnad i smått eller stort?

Ser du Skanska som en potentiell arbetsgivare och rolig part att skriva ditt examensarbete med? Då har du kommit rätt. Vi söker sig som har ett stort intresse för samhällsbyggnad, miljö, digitalisering och säkerhet. Du är en person som har lätt för att driva projekt framåt, är nyfiken, engagerad och tar egna initiativ. Kom in med förslag på exjobb så ser vi om det passar vår verksamhet. Det är viktigt för oss att ex-jobbet tillför ett mervärde både för Skanska och för dig.

 

Att skriva ex-jobb tillsammans med oss på Skanska är inte bara ett led i din utbildning, det är också en bra möjlighet för oss att få kontakt med framtida medarbetare. Vi ser gärna att du som vill skriva ex-jobb hos oss på Väg och Anläggning Syd i Småland också ser din framtid i närområdet, så vi kan hålla kontakten efter din examen.

 

Din intresseanmälan ska innehålla:

• CV

• Personligt brev

• Betygsutdrag på hittills avklarade studier

• Förslag på frågeställning och genomförande och tidsperiod (1 A4-sida)

 

Är du kanske nyfiken på allt spännande som finns att göra på Skanska? Läs gärna mer här.

 

Välkommen in med ditt ex-jobbsförslag!

 

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör.

 

På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom region Väg och Anläggning Syd bedriver vi verksamhet i Skåne, Blekinge, Småland, och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Examensarbetare till Skanska Väg och Anläggning