Skanska

Projektingenjör Väg och anläggning - Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi är 300 medarbetare som är fördelade på tre markdistrikt, ett anläggningsdistrikt samt distrikt Birka Markbyggnad.

Slussen, en omfattande ombyggnad som anpassas för att möta behoven hos dagens och morgondagens stockholmare. Sthlm New, ett helt nytt kreativt distrikt i Hammarby Sjöstad med den mest framträdande kaxiga skrapan Sthlm 01 på 27 våningar.
Barkarbystaden, ett av Sveriges största och mest spännande stadsbyggnadsprojekt på historisk mark.


Detta är exempel på projekt vi jobbar med just nu och där vi söker projektingenjörer till vårt anläggningsdistrikt i Stockholm.

Letar du efter ett omväxlande arbete i projektmiljö?

Som projektingenjör är du en viktig resurs i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med projektchef och produktionschef, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. 

• Projekt-, resurs- och tidsplanering
• Ekonomistyrning
• Inköps- och logistikarbete 
• Kalkylarbete och förändringshantering 
• Upprättande av projektspecifika avtal 
• Kontraktsadministration
• Fakturahantering 
• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete 

Du vill vara spindeln i nätet 

och har troligtvis en högskoleutbildning eller motsvarande teknisk examen i grunden. Vidare har du minst 3 års erfarenhet från byggbranschen samt några års erfarenhet av rollen som projektingenjör eller motsvarande befattning. Det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och affärssystem.

Som person är du noggrann och har god ekonomisk förmåga. Du har ett genuint intresse för din roll, är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor.

Är detta en utmaning som du inte vill missa?

Ansök redan idag 

Eller senast 2019-08-11 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken.

Nu är det snart semestertider så jag kan periodvis vara svår att nå om du har frågor kring tjänsten och aktuella projekt. Bästa sättet att komma i kontakt med mig är att maila på fredrik.pihl@skanska.se eller slå mig en signal på 010-448 27 30.

Jag ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp Projektledning Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Väg och anläggning - Stockholm