Skanska

Ex-jobb inom Virtual Design and Construction - Hus Stockholm

Vill du skriva ditt ex-jobb hos Skanska med fokus på VDC? Vår verksamhet Hus söker ex-jobbare.

 

Ett ex-jobb på Skanska kan ta dig hur långt som helst. Hos oss är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning och möjlighet att skapa ett nätverk utan också en bra möjlighet för oss på Skanska att få kontakt med framtida medarbetare.

 

Kan vi öka användningen av Virtual Design and Construction?

 

Vad skulle övergången till ett helt Virtual Design and Construction-anpassat arbetssätt betyda för oss på Skanska i jämförelse med hur vi bedriver projektering idag? Våra informationsflöden blir allt mer digitala och nyttjandet av BIM-modeller förbättrar byggprocessen. Vi arbetar i viss utsträckning enligt VDC men vi vill undersöka om det finns några större outnyttjade potentialer som Skanska kan nå om vi ökar användningen. 

 

Som ex-jobbare hos oss vill vi att du ser över vad fördelarna skulle vara för våra kunder/samarbetspartners jämfört med de metoder vi använder idag. Du bidrar även med rekommendationer i frågan om hur vi i framtiden kan förändringsleda skiftet till VDC om det visar sig vara att föredra och hur vi på bästa sätt kan överlämna uppdraget till produktionen. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

 

Vi söker dig som skriver ditt ex-jobb under våren 2020

 

Du studerar en YH/KY utbildning, alt. till högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område och skriver ditt ex-jobb under VT2020. Du är driven som person, tycker att det är spännande med VDC och ser dig själv arbeta i byggbranschen i framtiden. Ex-jobbet kan genomföras av ex-jobbare som skriver själv eller i par. Ort för genomförande är Stockholm.

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev - sista ansökningsdag är 2019-12-15

 

Sista ansökningsdag är 2019-12-15 men urvalet kan komma att ske löpande så du ombeds skicka in din ansökan så snart som möjligt. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Projekteringschef Jenny Anghem jenny.anghem@skanska.se 010-448 01 40.

 

Välkommen med din ansökan!


Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Ex-jobb inom Virtual Design and Construction - Hus Stockholm