Skanska

El & Etableringschef Rental - Göteborg

Skanska Rental AB är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

 

Skanska Rental befinner sig i en spännande utvecklingsresa där vi fokuserar mer än någonsin på att utveckla våra kundrelationer och skapa nya affärsupplägg för att leverera ännu bättre värde till våra kunder i syfte att bygga ett hållbart samhälle. För det behöver vi en effektiv och optimerad logistik i ständig utveckling som kvalitetssäkrar hela flödet från anskaffning till leverans hos kund.

 

Brinner du för att få människor att växa, är nyfiken och intresserad av digitala lösningar och verktyg samt skulle trivas i en roll där du jobbar och styr avdelningen mot ständig förändring och utveckling?

 

Drivs du av att ta fram moderna och smarta arbetssätt och processer för att kunna öka proaktiviteten samt sänka kostnaderna? Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens.

 

Arbetsuppgifter

Som chef kommer du att arbeta i en expansiv miljö med engagerade och erfarna medarbetare. I rollen ligger ansvar för att operativt, genom ett verksamhetsnära ledarskap, leda och utveckla medarbetarna.

 

Du ska förutom ett aktivt ledarskap även ansvara för att verksamheten är kostnadseffektiv och når uppsatta mål för kvalitet och leveransförmåga. Kundcenterchef har tillsammans med medarbetarna i sin organisation bl.a. ansvar för maskiner kopplade till vår uthyrning och en hög kvalité i vår leverans till kund. En viktig del av uppdraget kommer bestå av att ta fram och ha modet att i dialog med medarbetarna implementera effektiva processer och arbetssätt för optimerat lager, materialförflyttningar, kontrollfunktioner, nyckeltal och information. Alltid med arbetsmiljö och säkerhet i fokus.

 

Ledning av våra etableringsenheter i bod/el etablering samt service uppdrag är en stor del av det dagliga arbetet

 

I uppdraget ligger även att arbeta proaktivt för att förebygga och reaktivt med att utreda observationer, tillbud och incidenter inom ansvarsområdet. I vår verksamhet arbetar vi ofta tvärfunktionellt, vilket innebär ständigt samarbete med andra avdelningar och funktioner.

 

I rollen finns även en viss del av uppsökande försäljning och kundbearbetning

 

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

Vi söker dig som är en god ledare med förmåga att samordna och få ut det bästa av en grupp medarbetare genom ett ledarskap präglat av inkludering, tydlighet och framåtanda. Du har en inre drivkraft och motivation att lyckas. Du inger förtroende och arbetar med egen såväl som gruppens och verksamhetens utveckling.

 

Du ser och fångar möjligheter och drivs av att göra affärer och skapa lönsamhet samt att jobba utåtriktat mot kund för att skapa långvariga kundrelationer. Du besitter även en strategisk och analytisk förmåga för att kunna utveckla verksamheten. Som person är du öppen, transparent och prestigelös och värdesätter laget.

 

Meriterande för tjänsten är dokumenterad elkunskap

 

Är detta ditt nästa karriärsteg? Sök nu, vi rekryterar löpande! Sista ansökningsdag är den 25/3-23.

Om du har frågor om tjänsten kontakta: Områdeschef Martin Borgvall 010 449 36 09

 

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 1 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb El & Etableringschef Rental - Göteborg