Skanska

Arbetsledare Reparation- och Underhållsgruppen Tillverkning - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Till Reparation- och Underhållsgruppen på våra asfaltverk och bergtäkter i Stockholm söker vi nu en

 

Drivande, initiativtagande och pålitlig arbetsledare

 

Som arbetsledare för Reparation- och Underhållsgruppen arbetar du nära produktionschefen och arbetsledaren för asfaltverken och stöttar i både praktiska och administrativa frågor gällande planering, ledning och styrning av den dagliga driften av verksamheten. Du har ett särskilt ansvar för det löpande reparations- och underhållsarbete som ska genomföras.

 

Du kommer att arbeta med inköp av material och tjänster, planering och uppföljning av underentreprenörers arbete samt med kontinuerlig uppföljning av produktionen, bl.a. dagbokshantering. Stort fokus ligger på säkerheten och det är ditt ansvar att säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

 

Andra uppgifter i rollen kan vara att:

• Delta i och/eller hålla uppstartsmöten, säkerhets- och etikstop, skyddsronder samt hålla introduktioner för underleverantörer

• Vara delaktig i genomförandet av vårt KMA-arbete

• Administrera heta arbeten, arbeten med liftar

• Löpande underhåll för bergmaterialanläggningarna ex. översyn av skalskydd som grindar och staket, belysning, fordonsvågar mm.

 

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan planerade aktiviteter och att vara delaktig i mer akuta driftsstörningar.

 

 

Du är en driftig lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en trygg, positiv och företagsam person. Planering och struktur tillhör dina styrkor samtidigt som du har lätt för att lyfta blicken och se helheten.

 

Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Flexibilitet och eget driv har du gott om och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i verksamheten om det kniper.

 

Du har ett tydligt ledarskap och har lätt för att skapa förtroende. Genom ditt driv och engagemang skapar du säkra och trivsamma arbetsplatser och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

 

Du har också:

• Erfarenhet från liknande arbetsledande roll, helst inom asfalttillverkning, verkstad eller övrig industri

• Erfarenhet av styrning, planering och uppföljning av underentreprenörer

• Heta arbeten

• Utbildning för skylift

• God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet

• Svenska som arbetsspråk

• Körkort

 

 

Ansök senast 10 december - eller varför inte redan idag!

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Christopher Elofsson Hakola på 010-449 25 49.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Reparation- och Underhållsgruppen Tillverkning - Stockholm