Skanska

El-/Automationstekniker

Om dig

Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö då vi står inför stora förändringar i vår fabrik. Vi ser att du är en person som gillar att vara ”spindeln i nätet” och ha många bollar i luften samtidigt. Eftersom du kommer ha ett nära samarbete med produktionen måste du vara hjälpsam och serviceinriktad. Då kommunikation är ett viktigt verktyg för oss ser vi gärna att du är en positiv och öppen person som gillar att ha kontakt med människor. Vidare är du ordningsam, lyhörd samt har en förmåga att själv kunna planera, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter.

 

 

Tjänsten

Som El-/Automationstekniker har du till uppgift att arbeta med felsökning och förebyggande underhåll av produktionsutrustningen. Du kommer att tillhöra fabrikens underhållsavdelning där du kommer ha flera kollegor.

 

Som El-/Automationstekniker kommer du arbeta med:

• Att ansvara för all automation och säkerställa driften i fabriken.

• Att förbättra och supporta organisationen.

• Att säkerställa, utveckla el och automation för maskinparken i fabriken.

• Att arbeta aktivt med fabrikens underhållssystem.

 

En tjänst som El-/Automationstekniker erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete.

 

Vi söker dig som har en utbildning inom el och/eller automation och med några års erfarenhet inom yrket. Du bör även ha kunskaper av konventionell el och modern elektronik. Det är meriterande om du har erfarenhet av PLC programmering av fabrikens PLC system, där fabrikaten Beckhoff, B&R och Siemens förekommer. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i anläggningar med industrirobotar samt har god datavana gärna med ritningsläsning.

 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Beredskap kan komma att bli aktuellt. Start i december eller efter överenskommelse. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Daniel Gunnarsson Fastighet- & Underhållschef via tel: 010-448 18 54.

 

Vi gör ett löpande urval och vi vill därför uppmana dig att skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Gullringen . Publicerat : 8 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb El-/Automationstekniker