Jurek

HR - partner sökes till Sjöfartsverket i Norrköping!

Vi söker en HR - partner till Sjöfartsverket i Norrköping! Har du en avslutad kandidatexamen inom området och minst 5 års erfarenhet av brett HR- arbete?

 

Välkommen med en ansökan redan idag! 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-partner kommer du att både driva och bidra till utveckling, verka för att bygga en lärande organisation med hög grad av personligt ledarskap och starkt medarbetarskap byggt på den statliga värdegrunden. Du kommer även att medverka till implementering av Sjöfartsverkets HR-processer, -riktlinjer och rutiner samt säkerställa efterlevnad av dessa i en ny organisation.

 

Du ska kunna ge ett stöd till ledningsgruppen och enskilda chefer i strategiska likväl som operativa HR-frågor såsom kompetensförsörjning, arbetsmiljö, rekrytering och arbetsrätt. Din roll kommer vara varierande och spänner över hela HR-området. Du kommer att arbeta i en verksamhet under förändring vilket gör att ditt arbete också kommer att bestå av kompetenshöjande insatser kopplat till förändringsledning.

 

Vem är du?

För att vara kvalificerad för uppdraget har du erfarenhet av och trivs med att hålla utbildningar och föredrag inför en grupp. Du har god kännedom om kompetensförsörjning, omställningsarbete, arbetsmiljöfrågor och

 

lönebildning samt en gedigen flerårig erfarenhet av förändringsledning både i projekt och i den dagliga verksamheten. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

 

Du ska även ha:

  • Lägst tre (3)-årig akademisk utbildning inom HR alternativt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • Minst fem (5) års arbetslivserfarenhet av brett HR-arbete på strategisk nivå, där kompetensförsörjning, ledarskap, arbetsmiljö, arbetsrätt, rekrytering, förändringsledning, processarbete samt kartläggningar och analyser har ingått som en naturlig del
  • Erfarenhet av att arbeta med kompetenshöjande insatser kopplat till förändringsledning. ex. värdegrundsarbete, ledarskap, medarbetarskap samt omorganisation.
  • Minst fem (5) års arbetslivserfarenhet av chefsstöd i en partnerroll och har antingen ingått i eller arbetat nära en ledningsgrupp i en större komplex organisation.
  • Erfarenhet av att stödja chefer samt hålla i team- och ledarskapsutvecklingsinsatser.
  • Erfarenhet av verksamhetsnära arbete i en operativ 24/7 verksamhet och förstår dess komplexitet samt en sådan verksamhets behov.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av att ge HR-stöd i samband med en verksamhetsövergång.
  • Erfarenhet av att implementera nya kollektivavtal.
  • Erfarenhet från sjöfartsbranschen.

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget startar 2024-09-09 och pågår i ett (1) år från och med undertecknande av båda parter. Kund har rätt att förlänga hela eller delar av avtalet upp till sex (6) månader. Totalt kan den totala avtalstiden bli arton (18) månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Talents AB och vara uthyrd till vår kund Sjöfartsverket i Norrköping. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emelie Kumlin på Emelie.kumlin@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område

Norrköping

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 juli . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 28 juni


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR - partner sökes till Sjöfartsverket i Norrköping!