Skanska

Drift- och underhållsmedarbetare, Infraservice Syd - Ljungby

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 100 medarbetare över hela landet.

 

Brinner du för samverkan och partnering? Till gruppen Infraservice i område Syd söker vi nu en drift- och underhållsarbetare med placering i Ljungby, Samverkan Hög.

 

Vi är i projekteringsfasen i ett större underhållsprojekt tillsammans med vår kund. Detta projekt kommer att genomföras i hög samverkan/partnering.

 

Vi söker yrkesarbetare som håller oss säkra på vägarna!

Hos oss blir du del av ett sammansvetsat och ansvarstagande team med säkerhet högst på agendan. I din roll ansvarar du för att de dagliga arbetsuppgifterna inom drift- och underhåll utförs produktivt, miljömässigt och säkert. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifter kan bestå av:

 

• Inspektion av vägnätet

• Trafikanordningar

• Anläggningsarbeten, t ex byggnation av busshållplatser, förstärkning av vägar och byte av vägtrummor

• Reparation av trafikskador vid förekommande, t ex reparation av vägskyltar, viltstängsel samt balk- och vajerräcken

• Trimning och röjning av gräs och sly vid alléer, milstenar och viltstängsel

 

I arbetet ingår även schemalagd beredskap, vilket innebär att ansvara för att ringa ut salt-, plog- och sandenheter och ansvara för kommunikation med berörd entreprenör. Beredskapen kan även innebära att vara behjälplig vid eventuella förekommande trafikolyckor.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av 6 månaders provanställning.

Arbetet innebär resor inom Kronobergs län och Skånes län och B-körkort är därför ett krav.

 

Du är en god lagspelare som gillar ordning och reda!

För att komma till din rätt i rollen ser vi att du har är duktig på att samarbeta och kommunicera då du kommer att ha daglig kontakt med kollegor, kunder och underentreprenörer. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har lätt för att se helheten av arbetet. Vidare vill vi att du arbetar strukturerat och har förmåga att få saker gjorda. Vi vill att du har grundläggande datakunskaper för att hantera våra digitala verktyg.

 

Tidigare erfarenhet av drift- och underhållsarbete alternativt anläggningsarbete är starkt meriterande, även C-körkort och YKB.

 

Ansökan Intresserad? Sök idag, dock senast den 2 januari 2023.

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett kort personligt brev. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

För vidare frågor kontakta produktionschef Johan Bergman på 010-4492072 eller johan.bergman@skanska.se

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 januari . Arbetsort : Ljungby . Publicerat : 16 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Drift- och underhållsmedarbetare, Infraservice Syd - Ljungby