Jurek

Marknadskommunikatör till rollen som rekryteringskonsult

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Ta då chansen för nu har vi en spännande ledig tjänst inom vårt specialistområde Marketing & Communication.

 

 

Arbetsbeskrivning

Till Jureks kontor i Stockholm söker vi nu en rekryteringskonsult till vårt specialistområde Marketing & Communication. Som rekryteringskonsult kommer du att tillsammans med kompetenta kollegor ansvara för och genomföra rekryteringsuppdrag åt våra kunder. Det innebär att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kunder samt genomföra affärer. Som rekryteringskonsult driver du hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer till att använda analysverktyg och färdighetstester. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt där det är viktigt att leverera i tid med hög kvalitet.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en högre utbildning inom marknad och kommunikation samt flera års arbetslivserfarenhet i rollen som marknadskommunikatör. Det är viktigt att du har en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden. Har du även tidigare erfarenhet från rekryteringsbranschen är det meriterande men inget krav. Du är en social person som gärna tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen till kunder och kandidater. Vidare har du en hög ambitionsnivå, ett starkt driv, är målinriktad samt har rätt attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

 

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga, hög social kompetens och naturligt bygger förtroende. Du är prestigelös, närvarande samt affärsmässig och konsultativ. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor, samtidigt som du har ett starkt intresse för affären. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har egen drivkraft och arbetar strukturerat. I kombination med det så har du hög integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, effektiv och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Då många av våra kunder är internationella så behärskar du svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en specialistroll som rekryteringskonsult på ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och kommunikation. Du blir en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar och ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och höga ambition.

 

Tjänsten är i placerad i våra lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ansvariga för detta specialistområde, Lotta Köhler på lotta.kohler@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt specialistområde Marketing & Communication med placering i Stockholm. Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag drygt 70 medarbetare internt och har ca 200 konsulter.

 

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Marknadsföring, Kommunikation, Marknadskommunikatör

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 december

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring HR & Organisation Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marknadskommunikatör till rollen som rekryteringskonsult