Skanska

Distriktsinköpsledare Hus Bostäder - Stockholm

Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus Stockholm Bostäder som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder i Storstockholmsregionen. 

 

Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet, lönsamhet och präglas av en anda av ständig utveckling samt förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

 

Strategisk inköpsroll till Hus Stockholm Bostäder

 

Till ett av våra bostadsdistrikt söker vi nu en Distriktsinköpsledare – för att driva och utveckla distriktets strategiska inköpsfrågor. 

 

I rollen är du distriktets spetskompetens inom operativt som strategiskt inköp och kommer ansvara för följande områden:

  • Säkerställning av konkurrenskraftiga samt professionella inköp.
  • Se till att projekten får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov, från tidigt skede och anbud till slutbesiktning samt erfarenhetsåterföring.
  • Vara verksam i distriktets operativa inköpsarbete samtidigt som du driver övergripande strategiskt viktiga inköpsfrågor för Skanska.
  • Medverka i vår affärsutveckling.

Som Distriktsinköpsledare medverkar du även i distriktets ledningsgrupp. 

 

Vem är du? 

 

Vi söker dig som har erfarenhet av affärer samt inköpsfrågor – kopplat till både operativt som strategiskt arbete. Du har vidare erfarenhet av inköpsprocessen i byggbranschen och en kunskap inom byggrelaterad avtals- samt entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du kommer från en roll som Projektinköpare alternativt en roll som Projekt-/Entreprenadingenjör, där du arbetat brett med projektinköp på hussidan under några år och nu är redo för nästa kliv i karriären. 

 

Flytande svenska och engelska i tal som skrift är ett krav. 

 

Som person har du en förmåga till nytänkande och är självgående med ett tydligt resultatfokus och ansvarstagande, vilket är nödvändigt då du är delaktig i parallella uppdrag och projekt. Du tar vidare ett aktivt ansvar och har en förmåga att få saker att gjorda. Vi lägger även vikt vid dina ledaregenskaper och att kunna entusiasmera och engagera andra.

 

Du kan vara precis den vi söker efter.

 

Vi kommer att kalla till intervju löpande, så ansök gärna redan idag men absolut senast den 31 oktober. För vidare frågor kontakta Rekryteringsspecialist Anders Enström, telefon 010-44 92 004.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Inköp Juridik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktsinköpsledare Hus Bostäder - Stockholm