Boliden

Kommunikatör till Boliden Group

Boliden

Full time

JOB_005822

 

Är du nyfiken, kan identifiera intressanta händelser och med stilistisk förmåga berätta om dessa på ett sätt som engagerar?  

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Var med och stärk vårt varumärke

Bli en del av vårt team, Boliden Group Communication, och jobba med koncernens varumärke och kommunikation. Som kommunikatör får du jobba operativt med att ta fram budskap och material som bidrar till att utveckla Bolidens interna och externa kommunikationsarbete. Du kommer att stötta olika delar av verksamheten med utbildning, planering, framtagning och genomförande av aktiviteter och kampanjer för intern och extern kommunikation. Vi stöttar också varandra inom avdelningen med exempelvis innehållsproduktion.

 

Du är en bra skribent och kan producera texter som gör komplex information lätt att förstå. Med förmåga att skapa kontaktytor, identifiera kommande händelser i verksamheten och berätta om dessa på ett sätt som väcker intresse och engagemang hos våra målgrupper.

 

Vi söker dig med:

• Utbildning i kommunikation eller motsvarande

• Några års erfarenhet i en liknande roll på kommunikationsavdelning eller kommunikations- / PR-byrå och av arbete med en bredd av kunder och kommunikation

• Du behärskar svenska och engelska obehindrat – båda språken används i det dagliga arbetet

 

Det är en fördel om du tidigare arbetat med Employer Branding, Hållbarhetskommunikation och projektledning. Med oss får du jobba i digitala plattformar för distribution och publicering som Cision, Episerver och Sharepoint samt jobba med bildhantering i Adobe Creative Suite.

 

”Som din närmaste chef är jag placerad i Stockholm, jag har ett coachande ledarskap och ser att du som håller dig uppdaterad om omvärlden,  är innovativ och har talang för relationsbyggande  kommer att trivas i den här rollen!” – Stephanie Beudat Gintse

 

Med potential att utvecklas

Det finns potential att växa inom Boliden! Här får du en säker arbetsmiljö med en engagerande kommunikationskultur, många olika karriärvägar och möjligheter till kompetensutveckling. Med flexibla arbetsförhållanden och förmåner som inkluderar frisk- och hälsovård, tjänstepension och del av vår framgång. Vår arbetsplats har lånecyklar och laddare för elbilar.

 

Ansök nu

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut? Ansök nu med några få klick och ditt CV fram till onsdag 21 december 2022.

 

Rekrytering kan ske löpande och vi undanber oss kontakt från bemannings- / rekryteringsföretag.

 

Mer information

Se Bolidens Syfte, vision & värderingar samt Pressmeddelanden och nyheter på Media - Boliden.

 

Frågor om din ansökan besvaras av Talent Acquisition Partner Terese Lindholm, 070 – 508 69 43, terese.lindholm@boliden.com.

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

Rekryterande chef är Stephanie Beudat Gintse, Head of Communications, stephanie.beudatgintse@boliden.com.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 december . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 24 oktober

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Kommunikatör till Boliden Group