Skanska

Distriktsekonom Väg och anläggning norr - Kramfors/Östersund/Sundsvall/Örnsköldsvik

På Väg och anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggnings-projekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom verksamhetsgrenen verkar Infrastruktur, Grundläggning och Stora projekt som rikstäckande regioner medan de specifika Väg och anläggningsregionerna är geografiskt placerade – VoA Syd, VoA Väst, VoA Norr, VoA Stockholm och VoA Mellansverige.

 

Vill du vara en del av ett företag som drivs av starka värderingar med stort fokus på hållbarhet? Just nu söker vi en erfaren ekonom till Väg och anläggning i norr. Är du en lösningsorienterad ekonom som drivs av att jobba mot deadlines? Sök redan idag!

 

Att jobba som distriktsekonom

Som distriktsekonom är du det ekonomiska navet i distriktet och driver de ekonomiska frågorna. Du kommer fungera som distriktschefens högra hand i ekonomiska frågor och även som ett stöd till andra chefer. Genom ditt arbete i distriktsledningsgruppen, som du blir en del av, är du också med och utvecklar distriktet.

 

Hos oss blir dina arbetsuppgifter mycket varierade. Du arbetar med såväl prognos- och budgetarbete som bokslutsarbete, men även omföringar och utfördelning av kostnader.

 

I rollen ingår också att:

• Stötta och följa upp våra chefer i deras projekt med tillhörande avstämningar, uppföljning, säkerheter och betalningsplaner och fakturering.

• Stötta organisationen i administration som rör personal och distriktsövergripande frågor. Det innebär bland annat hantering och uppföljning av utbildningsinsatser och behörighetsutbildningar samt förberedelser för nyanställda och mailutskick till distrikten.

• Stötta och hjälper distrikt- och projektchefer utifrån behov som dyker upp med tiden.

 

Vi söker dig med:

• 2 till 4 års erfarenhet utav arbete i en liknande roll och utav ovan beskrivna arbetsuppgifter.

• En gymnasieutbildning inom ekonomi, relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

• God datorvana, gärna med erfarenhet av arbete i excel.

 

Du arbetar gärna strukturerat, analytiskt samt lösningsorienterat och sporras av att jobba mot utsatta deadlines. Att leverera data i tid, är något du gör utan större problem och du räds inte för att ta egna initiativ. Som person är du ansvarstagande, har lätt för att skapa förtroende och trivs med att jobba nära dina kollegor. Det sociala utbytet er emellan motiverar dig i ditt eget arbete.

 

Hos oss får du jobba i en fin arbetsmiljö tillsammans med härliga kollegor. Du får även ta eget ansvar och vara delaktig i verksamheten samt ha nära kontakt med distriktsekonomer i regionen.

 

Intresserad?

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast 2022-12-31. Urval till denna tjänst, sker löpande.

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Johan Kjellsson på tel 010-448 84 65.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Kramfors, Sundsvall, Örnsköldsvik, Östersund . Publicerat : 23 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktsekonom Väg och anläggning norr - Kramfors/Östersund/Sundsvall/Örnsköldsvik