Skanska

Distriktschef Väg och Anläggning - Bergslagen

Värderingsstyrd Distriktschef med mycket driv och engagemang – Väg och Anläggning, Bergslagen

Region Mellansverige ansvarar för Skanskas väg- och anläggningarbeten fördelade i distrikten Bergslagen (Närke, Västmanland, Dalarna), Östergötland, Sörmland och Uppsala/Gävleborg. Nu söker vi en distriktschef till Bergslagen.

Rollen som distriktschef innebär ansvar för distriktets försäljnings- och anbudsarbete, att driva våra projekt i särklass samt att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare. Du och dina medarbetare arbetar nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska.
Tillsammans med din ledningsgrupp leder du distriktet och du ingår även i regionens ledningsgrupp där du är en viktig del i den strategiska utvecklingen. Affärsplanen, våra värderingar, vår ledarfilosofi och Skanskas samhällsengagemang är viktiga verktyg för dig.

Du leder som du lär!

På samma sätt som du fokuserar på hållbarhet i projekt så ser du värdet i att leda på ett hållbart sätt med en tydlig förankring i dina och Skanskas värderingar. Du har ett stort engagemang och ser mångfald och inkludering som en självklarhet men även en förutsättning för framgång – vinst med värde. Framför allt så jobbar du alltid säkert, eller inte alls. Vi söker dig med flerårig dokumenterad ledarerfarenhet samt mångårig erfarenhet av entreprenadverksamhet inklusive anbudsarbete.


Vidare är det viktigt att du har:
• en hög energinivå, hög uthållighet och en positiv läggning
• en personlig stabilitet, mognad och integritet
• en stor förmåga att engagera och inspirera samt kommunicera med dina medarbetare
• förmågan att individanpassa ditt ledarskap och även leda genom andra

Vidare är du prestations-och målinriktad och tycker om att få saker att hända. Du är en förebild för dina medarbetare och skapar motivation och engagemang genom ditt sätt att vara och leda.

Ansök redan idag!

Eller senast 31 juli genom att registrera din ansökan samt CV via länken nedan.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Bäcklin, regionchef: 010-449 21 21 eller Sanna Gränsmark, HR partner: 010-448 09 40.
Välkommen med din ansökan!

 


 I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här https://jobs.skanska.com/info/page3.

 

 

Additional Information

  • Location: Örebro, Sweden
  • Additional Locations: Västerås, Västmanland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Väg och Anläggning - Bergslagen