Skanska

Distriktschef Syd Skanska Rental - Malmö

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB. Vi levererar tjänster till företag i byggbranschen och industrin för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är hållbart!

 

De senaste åren har Skanska Rental lagt stor kraft vid att se över interna och externa processer som skapat en större tydlighet i både arbetssätt och kunderbjudande. Vi är på en tillväxtresa genom att från en stabil plattform ta ytterligare kliv ut på marknaden och vinner stadigt nya kunder.

 

Vill du vara med och leda Skanska Rental när vi tar nästa kliv ut på marknaden?

 

Till vårt distrikt Syd söker vi nu nytänkande distriktschef som drivs av att skapa bra kundrelationer och affärer i en marknad i snabb utveckling.

 

Som distriktschef förväntas du skapa nya kundrelationer och affärer samt leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Genom ett värderingsstyrt och nära ledarskap skapar du rätt förutsättningar för dina medarbetare att lyckas och växa – du bygger effektiva team och en hållbar kultur där uppföljning och närvaro är viktiga byggstenar. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och i ditt personalansvar ingår att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare.

 

Ditt uppdrag som distriktschef är i huvudsak att:

• Etablera och utveckla kund- och intresserelationer

• Stärka och utveckla konkurrenskraft i existerande marknad

• Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter i distriktet

• Ansvara för distriktets ekonomiska resultat med tydligt fokus på lönsamhet.

 

Placeringsort för tjänsten är Malmö. Du rapporterar till Regionchef och sitter med i Skanska Rentals ledningsgrupp. Därmed är du en nyckelspelare i den strategiska utvecklingen inom bolaget.

 

Du leder med fokus på engagemang, värderingar och resultat!

 

Du är en trygg och närvarande ledare som arbetar tillsammans med ditt team och som är bra på att stötta och utveckla både individer och grupper. Du utvecklar verksamhetens potential genom att tydligt kommunicera mål och leda genom dina medarbetare.

 

Att skapa affärer och finnas nära kunden ligger dig varmt om hjärtat likväl som för människor och deras utveckling.

 

Som person är du drivande, engagerad, strukturerad och resultatfokuserad. Du tror på kommunikation och samarbete och har ett starkt engagemang för hela Skanska Rentals verksamhet och dess utveckling.

 

Den person vi söker har verkat framgångsrikt i liknande chefsbefattning i företag i samma eller närliggande bransch. Du har redovisat goda ekonomiska resultat och har ett väl omvittnat utvecklande ledarskap. Vidare kan du uppvisa en god samarbetsförmåga som leder till hållbara relationer. Du brinner för förändring och utveckling och har erfarenhet av att leda en organisation i förändring.

 

Vi behöver din ansökan senast 21 juni!

 

Men vänta inte - sök din nya utmaning redan i dag. Vi kommer arbeta löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Johannes Lidström på 010-448 15 64.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure är personuppgiftsansvarig vid utförandet av bakgrundskontrollen och kommer ge dig mer information om denna. I de flesta fall innebär det också att de kommer inhämta ditt medgivande för insamlingen av vissa uppgifter. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här https://jobs.skanska.com/info/page3.

 

Additional Information

• Location: Malmö, Skåne, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Syd Skanska Rental - Malmö