Skanska

Transportledare Entreprenadmaskiner Väg och Anläggning - Stockholm

Inom region Väg och Anläggning Stockholm bedriver vi anläggningsverksamhet och uthyrning av entreprenadmaskiner i Stockholm. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – allt från mindre till riktigt stora och komplexa projekt! Oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

Schakt & Transport som är ett distrikt inom Väg och Anläggning är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag. Vi behöver förstärka vår verksamhet med en Transportledare. 

Du kommer att jobba som Transportledare för maskinverksamheten i och omkring Stockholm.

Att arbeta som transportledare hos oss är en utmanande och stimulerande roll för dig som vill utvecklas i ditt arbete. Du är en del av ett team som ansvarar för den dagliga driften av maskinverksamheten. Du ansvarar för planeringen av maskiner och utrustning med maximalt utnyttjande som mål. Du följer upp levererade maskiner samt fakturerar dessa. Att vara transportledare innebär också att ha täta kontakter med kunder, både befintliga och nya. Du förstår vikten av att ge maskinförarna bästa möjliga förutsättningar att leverera och sätta kunden i centrum. 

Du måste ha förståelse för kundens behov och ska kunna stötta kunden i deras maskinval. Genom din träffsäkerhet i leverans skapar du långsiktigt förtroende och mervärde hos medarbetare och kund. Du kommer att ha stöttning ifrån och arbeta tätt ihop med projektchefen. 

Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer arbetet kring arbetsmiljö- och miljöfrågor. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer. 

Du är serviceinriktad, strukturerad och bra på logistik och kundvård

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och kanske även erfarenhet som transportledare, egen entreprenadmaskinsfirma eller annan värdefull kunskap från entreprenadbranschen.

Du är en van användare av dator och hanterar Excel utan svårighet.

Du är en förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och viljan att stå för Skanskas visioner. Som transportledare är du beslutsam och självständig samtidigt som du trivs med att vara en del i ett större team. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete samtidigt som du kan prioritera. Du har också ett genuint intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor då detta är en viktig del i vårt arbete. 

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt men sista ansökningsdag är 2019-08-11.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Ursin, projektchef, 010-448 02 47 eller Annelie Collborg, rekryteringsspecialist, 010-449 90 10.

Vi ser fram emot din ansökan!

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Transportledare Entreprenadmaskiner Väg och Anläggning - Stockholm