Skanska

Distriktschef Skanska, Hus Väst - Örebro, Skövde

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tro på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Region Hus Väst präglas av en välkomnande kultur och ett fokus på ständig utveckling och förbättring. Vår målsättning är att bedriva en hållbar verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

Regionen består av fem distrikt och sträcker sig från Värmland i norr till Halland i söder och vi skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt och bygger om allt från kontor och bostäder till sjukhus - alltid med kvalitet, hållbarhet och nöjda kunder i fokus.

 

Till distrikt Örebro - Skaraborg söker vi nu en distriktschef

 

Du brinner för hållbarhet, ledarskap och kund

Som distriktschef är du övergripande ansvarig för mål och strategier och för att driva distriktets projekt på ett hållbart sätt och i samklang med våra värderingar och arbetssätt. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa ett kund- och marknadsarbete i framkant och med våra högt ställda ambitioner för klimatneutralitet och hållbarhet i fokus.

 

En stor del av ditt arbete fokuseras på distriktets försäljnings- och anbudsarbete liksom att skapa olika affärsupplägg och rätt förutsättningar för att bedriva hållbara projekt. Du och dina medarbetare arbetar nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska. Den lokala förståelsen för marknaderna i Skövde och Örebro (eller en av dem) samt nätverk och närvaro i geografin är viktigt i den här rekryteringen.

 

Tillsammans med din ledningsgrupp leder du distriktet och utvecklingen av affären. Du ingår även i regionens ledningsgrupp där du tillsammans med dina kollegor driver regionens utveckling framåt. Skanska Sveriges affärsplan, våra värderingar och Skanskas samhällsengagemang är viktiga för dig.

 

I ditt ansvar ingår även att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare.

 

Du rapporterar till regionchefen i Hus väst och tjänsten är placerad i någon av huvudorterna Örebro eller Skövde. Det distrikt du leder omfattar de kommuner som ingår i Skaraborg med Skövde som huvudort samt Örebro stad med omnejd. I din organisation ingår ungefär 100 medarbetare. Resor är en naturlig del av tjänsten för att vara närvarande på marknaden och bland medarbetare i distriktet. Körkort är ett krav i den här rekryteringen.

 

Du lever våra värderingar!

Vi söker dig med flerårig ledarerfarenhet och gärna bakgrund som civil- eller högskoleingenjör. Du arbetar i byggentreprenad eller annan projektverksamhet och brinner för hållbarhetsfrågor och att skapa möjligheter för lönsamma projekt i nära samverkan med kund.

 

Som ledare har du förmågan att entusiasmera, inkludera och engagera dina medarbetare genom ansvar och förtroende. Du lägger fokus på att skapa ett bra samarbetsklimat både inom och utanför distriktet.

 

Du har en tydlig förankring i Skanskas värderingar och ser mångfald och inkludering som självklarheter och förutsättningar för framgång och konkurrenskraft. Framför allt så jobbar du alltid säkert, eller inte alls.

 

Du har också:

• ett starkt affärsmannaskap och driv för affären

• god marknadsförståelse/-kännedom och ett väl utvecklat nätverk i geografin

• förmåga att inspirera, involvera och kommunicera med dina medarbetare

• förmåga att se helhet, hantera komplexitet och fatta beslut

• hög energinivå, uthållighet och en lösningsorienterad inställning

• personlig stabilitet, mognad och integritet

 

Vi vill lära känna dig!

Vi ser fram emot din ansökan och ett personligt brev där du berättar varför du söker det här jobbet och vad du vill bidra med. Sista ansökningsdag är den 22 mars 2023. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf. regionchef Jan Selberg på telefonnummer 010-448 66 04. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Malin Sandberg på 010-448 06 36.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Skövde, Örebro . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Skanska, Hus Väst - Örebro, Skövde