Skanska

Distriktschef Hus Sydost - Östergötland

Skanska Hus Sydost i Östergötland är en aktiv utvecklande och stabil aktör i Östergötland. Vi ansvarar för nybyggnad av bostäder, kommersiella fastigheter, kontor, skolor, hotell, samhällsfastigheter och kulturfastigheter. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för ledarskap och mångfald och vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och tillsammans skapar vi en sund företagskultur.

Vi söker nu en distriktschef med placering i Östergötland


Tillsammans skapar vi nya möjligheter

Vi är idag cirka 70 medarbetare utspridda på olika projekt i distriktet. I rollen som distriktschef leder och utvecklar du verksamhet och medarbetare mot tydliga målsättningar. Tillsammans med din ledningsgrupp leder du distriktet. Affärsplanen, våra värderingar, vår ledarfilosofi och Skanskas samhällsengagemang är viktiga förutsättningar för dig tillsammans med dina medarbetare.

 

En stor del av ditt arbete är distriktets försäljnings- och anbudsarbete liksom att skapa olika affärsupplägg och rätt förutsättningar för att bedriva våra projekt. Du och dina medarbetare arbetar nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och i ditt personalansvar ingår att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare.

Som del av regionens ledningsgrupp är du en nyckelspelare i regionens strategiska utveckling och du rapporterar till din Regionchef. Placeringsort är Linköping och du behöver kontinuerligt röra dig inom hela distriktets geografi. Körkort för personbil är givetvis ett krav.


Du skapar hållbara affärer och får medarbetare att växa
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid att du har
- ett nära värderingstyrt ledarskap med god förmåga att skapa väl fungerande team och brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare.
- har dokumenterad affärsvana samt sinne och brinnande intresse för hållbart lönsamma affärer och kundrelationer
- flerårig erfarenhet av byggbranschen

Om du är den vi söker så ser vi till att det finns möjligheter för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande. Givetvis erbjuder vi en rad olika förmåner som företagshälsovård, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ.


Ansök nu, senast 23 oktober

Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan, vi intervjuar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Isfalk, Regionchef, 010 4489213 eller Gabriella Söderlund, Ledarförsörjning, 0104481232.

 

 

Additional Information

  • Location: Linköping, Östergötland, Sweden
  • Schedule: Deltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 oktober . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Hus Sydost - Östergötland