Skanska

Digital ledare

  • Ansök senast: 15 augusti 2021
  •  Göteborg

 

Digital ledare till vår husverksamhet i Göteborg
I rollen som digital ledare hos oss på Skanska kommer du arbeta med digitala arbetssätt inom vår husverksamhet. Intresserad? Vänta inte med din ansökan.

Skanska Region Hus Göteborg består av 4 distrikt. Vi är specialister på nyproduktion och skapar såväl energieffektiva kontor som hållbara bostäder. Vi bygger för framtiden och vill gärna att du följer med oss på den resan!

 

Arbetsuppgifter
Som digital ledare design, på Skanska, är du ett viktigt stöd till vår projektering och produktion när det gäller att bidra med djupare förståelse för hur digitala verktyg kan bidra till mer effektiva projekt. Du kommer ingå i en verksamhetsstödjande funktion och vara en del av gruppen för projekterings och installationsledning. Tillsammans bidrar vi med teknisk kvalitetssäkring och effektivisering av hela byggprocessen - från utveckling och anbudsskede till genomförande och teknisk förvaltning.

Du kommer arbeta i alla olika faser av byggprocessen – från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden till projektering och produktion. Du vägleder projekteringsgruppen till att skapa rätt förutsättningar för kalkyl, planering och produktion bland annat genom att hålla i samordningsmöten mellan olika discipliner i projekteringsfaserna samt stötta produktionen på byggarbetsplatserna i våra digitala arbetssätt. Du kommer ges möjlighet att bredda dina kunskaper men också att ligga i framkant i utvecklingen inom digitalisering i byggbranschen.

Inom Skanska har vi ett upparbetat nätverk med andra digitala ledare och där är du med och aktivt bidrar till att dela erfarenheter och kunskaper. Rollen har många kontaktytor och du kommer arbeta nära projekteringsledare, planeringsspecialister och installationsledare.

 

Mats Rönnbo

Affärsutvecklingschef

"För att lyckas krävs först och främst viljan att bygga ett bättre samhälle."

 

Emma Holmgren

Produktionschef

"Vad som är spännande med Skanska är möjligheten att få bygga karriär och testa flera olika roller. "

 

Raghad Jasim

Projektingenjör

"Jag inledde min resa på Skanska genom Skanska ILP, ett perfekt sätt att få utvecklas genom praktik"

 

David Laming

Mätchef

"Kanske klyschigt, men det bästa med Skanska är mina kollegor och att jag är under ständig utveckling."

 

Är du den vi söker?
För att vara framgångsrik i rollen som digital ledare behöver du en förståelse för byggprocessen och dess olika delar samt brinna för digitaliseringen och dess möjligheter. Erfarenhet från byggproduktion är meriterande. Vi ser att du har en byggteknisk utbildning som exempelvis högskole-/civilingenjör eller KY-utbildning.

Givetvis är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med olika människor och gillar att skapa engagemang. Exempel på program som vi också använder är Naviswork, Solibri och Autodesk.

 

Ansök idag men allra senast 15 augusti 2021
Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Lena Schälin, Projekteringschef; 010–4484345.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget
Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 juli

Kategorier : Chef & Ledning Data & IT


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Digital ledare