Skanska

Affärs- och projektutvecklare - Malmö

Hyresbostäder inom Skanska Sverige utvecklar och bygger hyresrätter.

Affärsmodellen bygger på att identifiera projektmöjligheter, förvärva och planlägga mark för att sedan bygga och sälja hyresbostäderna vidare till långsiktiga investorer och förvaltande fastighetsbolag. Idag består enheten Hyresbostäder av strategiska affärs- och projektutvecklare som jobbar i Storstadsområdena runt Stockholm, Göteborg och Malmö och utvalda regionstäder.

 

Till Hyresbostäder i Malmö söker vi nu en

 

Affärs- och projektutvecklare som vill utveckla samhället

 

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje.

 

Du kommer att driva lönsamma fastighetsprojekt från ax till limpa. Detta innebär att identifiera projektmöjligheter och medverka i tidiga skeden för att skapa bästa möjliga värde i projekten. Att förstå Skanskas totala investering och bevaka byggherrefrågor är en del av din vardag. Du är delaktig och drivande när hyresbostäderna säljs till långsiktiga investorer och förvaltande fastighetsbolag.

En avgörande framgångsfaktor i din roll blir att samverka tillsammans med övriga affärsutvecklande enheter och att skapa de bästa OneSkanska besluten i våra affärer.

 

Du vill bidra till ett ansvarsfullt byggande

 

Du står för det positiva ledarskapet och skapar en inkluderande kultur. Du är ett föredöme i vår strävan om ett brett samarbete och ökad samverkan såväl internt som externt och som gör både oss och kunden ännu bättre. Du har en hög strategisk förmåga och ett långsiktigt förhållningssätt. Du har vidare god kännedom om marknader, kommuner, investerare och kunder.

 

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från motsvarande arbete inom fastighetsbranschen. Du har kunskap kring byggherrerollen samt om de lagar, regler och krav som ställs i byggprojekt. Vidare har du god förhandlingsvana samt kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska. 

 

Du har ett brett kontaktnät i Malmö och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen.

 

Vill du bidra till vår framgång?

 

Skicka in din ansökan med CV och personliga brev senast den 1 maj. För att garantera en rättvis och säker rekrytering tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR specialist Helena Ganslandt 010-449 42 02. 

 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärs- och projektutvecklare - Malmö