Skanska

Borrarbetare Grundläggning Syd

Om Skanska Grundläggning

Vi på Grundläggning är en specialenhet inom verksamhetsgren Väg och Anläggning och är Skanskas experter på komplicerade och komplexa grundläggningsprojekt. Genom åren har vi lagt grunder till allt från kilometerlånga broar som binder ihop nationer, till moderna hus där människor kan leva gott. Vi har byggt hamnar där fartyg kan lossa sin last och stabiliserat kajer så att nya stadsdelar kan växa fram.

 

 

Gillar du stora maskiner och komplicerade projekt?

Vi har en stor maskinpark bestående av pålkranar, borriggar, spontmaskiner och hjälpgrävare. Vi investerar löpande i nya maskiner för att möta nya tekniker och komplicerade projekt.

 

 

Är du rätt person för uppdraget?

Hos oss är teamwork, säkra arbetssätt, maskinkunnighet och ett intresse för geotekniska frågor viktiga. Just nu söker vi dig med borr- och/eller grävmaskinsvana som kan tänka dig att utvecklas inom grundläggningsdisciplinen borrning. Du kan ta sikte på att bli borrmaskinist i framtiden men börjar med att manövrera en av våra laddgrävare (grävmaskin med gripklo). Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, engagemang, maskinkunnande och din vilja att lära.

 

 

Hos oss får du:

- Härliga kollegor och driven laganda

- Arbetsplatser med stort säkerhetsfokus

- Arbeta med och kring stora maskiner

- Bli en del av komplexa grundläggningsprojekt

- Arbeta i en stor geografi

 

Ansök redan idag men senast den 4:e oktober. Urval kommer att ske löpande.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Kristofer Tocaj 010-4494103 eller HR Karin Scarlini 010-4482576

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Borrarbetare Grundläggning Syd