Skanska

Produktionschef Hus Sydost - Kalmar

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Skanska Hus Sydost söker nu en produktionschef som presterar som bäst när du får leda andra. Du älskar att utveckla andra lika mycket som du älskar att utvecklas själv. Du vill ha en central roll inom ett framgångsrikt, marknadsledande och välkänt företag där arbetsmiljön kännetecknas av goda möjligheter till fortbildning, kompetenshöjning och bra laganda. Läs vidare och sök jobbet som produktionschef hos Skanska redan idag!

 

Du är en nyckelperson för ett framgångsrikt projekt

Som produktionschef på Skanska kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att leda projekt med fokus på säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Du kommer även att skapa rutiner för kontinuerlig identifiering, bedömning och uppföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrisker, ansvara för kommunikation och information inom projekt.

 

Du ansvarar för planering och ledning av verksamheten, både på ett övergripande plan och i den dagliga driften samt har övergripande ansvar för ekonomistyrning och för projektens ekonomiska resultat samt dess personal.

 

I jobbet ingår till exempel att

• leda produktionsmöten

• samordna och koordinera arbetet

• arbeta med budgetering, prognos och uppföljning

• upprätta och uppdatera projektplan

• tillämpa och bidra till förbättring av gemensamma arbetssätt

 

Vi välkomnar dig till ett team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten.

 

Du kan husbyggnation och delar våra värderingar

För att vara framgångsrik i rollen som produktionschef/platschef bör du ha en stark drivkraft och hög områdeskompetens. Du har minst fem års erfarenhet av att leda personal i daglig husproduktion och kan byggprocessens alla delar inom entreprenadverksamhet. Goda kunskaper i ekonomi är starkt meriterande. I övrigt är du självgående, inkluderande och ansvarsfull i din yrkesroll.

 

Skanska är en arbetsplats som värdesätter och eftersträvar mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

 

Din roll kommer att innebära mycket kontakter, och det är viktigt att du är en god representant för Skanska och delar våra värderingar i din yrkesroll, såväl som i din personlighet.

 

B-körkort är ett krav.

 

Är det dig vi söker?

Välkommen att registrera din CV och ett kort personligt brev via länken nedan senast den 30 november. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Linda Elmgren, 010-449 61 04.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 7 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Hus Sydost - Kalmar