Skanska

BoKlok söker vikarierande Marknadskoordinator till Malmö

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Kan du skriva målgruppsanpassade texter?

Är du en van att arbeta i Episerver?

Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och

engagerade arbetskamrater?

 

Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

 

Vad innebär rollen som Marknadskoordinator på BoKlok?

 

I jobbet som Marknadskoordinator stödjer du projektens kundansvariga i deras arbete att skapa intressenter till våra BoKlok-projekt. Du håller intressenterna uppdaterade om projektens framskridande samt jobbar med att projekten säljs på ett framgångsrikt sätt.

Som Marknadskoordinator ansvarar du för att projektens marknadsplan tas fram, uppdateras och efterlevs. I ansvaret ingår också att vara kvalitetsansvarig för informations- och marknadsmaterial. Du är även behjälplig till övriga BoKlok-funktioner när det gäller att ta fram presentationer och kommunikationsmaterial. I rollen ingår dessutom individuellt specialansvar för olika funktioner/områden.

Du har många interna och externa kontakter i ditt dagliga arbete, t ex med kundansvarig, projektledare, produktchefer, reklam-/mediabyråer och tryckerier.

 

I rollen ingår du i ett marknadsteam om 15 personer, varav 11 personer är placerade på huvudkontoret i Malmö. Som Marknadskoordinator är du en del av BoKloks marknadsgrupp som utgör marknadskommunikationsstab för den operativa verksamheten inom affärsutveckling, projektutveckling, projektledning, försäljning och efterservice. Marknadsstaben har hand om den svenska övergripande marknadsföringen, både externt och internt.

 

Hur lång period är vikariatet?

 

Rollen som Marknadskoordinator är ett tidsbegränsat vikariat.

 

Vikariatet kommer att vara under tidsperioden januari 2019 till januari 2020.

Du kommer att vikariera för en kollega som går på föräldraledighet.

Var kommer du att arbeta?

Placeringsort är Malmö. Du reser inom ditt marknadsområde och resor till kontoret i Stockholm förekommer också.

 

Vad kan BoKlok erbjuda dig?

På BoKlok får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor med stort engagemang, och lära dig väldigt mycket om vårt unika sätt att bygga lägenheter och radhus. Vi jobbar tätt tillsammans i en öppen atmosfär där man får hjälp av sina kollegor för att uppnå målen i projekten. Samarbetet är något vi tror starkt på i BoKlok och vi har en ödmjuk inställning till utmaningar där det alltid finns möjlighet att lära sig av varandra. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som Marknadskoordinator och jobba väldigt brett med olika frågor.

 

Vem tror vi att du är?

 

För att trivas och lyckas i rollen som Marknadskoordinator har du lätt för att skapa kontakter och bygga relationer. Du är kommunikativ, trygg i dig själv, arbetar proaktivt och tar ett stort ansvar. Dessutom är du duktig på att samordna och arbeta strukturerat och systematiskt.

 

I ryggen har du ett par års erfarenhet av marknadsföring och är van vid att arbeta i projekt och möta deadlines. Vi tror även att du har högskoleutbildning eller liknande inom marknadsföring/kommunikation samt kunskap om lagar och regelverk kopplat till marknadsföring och annonsering.

 

Kan och är duktig på att skriva målgruppsanpassade texter och producera allt ifrån PowerPoint presentationer till trycksaker och annonser samt är en van beställare mot externa marknadsförings- och kommunikationskonsulter och leverantörer såsom reklam-, media- och PR-byråer, tryckerier m fl. Du är social och serviceminded som person och trivs med att ha ansvar. Vidare kan du jobba självständigt och är flexibel och lösningsorienterad. 

 

Har du kunskap om konsumentlagstiftning och entreprenadregelverk kopplat till bostadsutveckling och försäljning är det meriterande.

Erfarenhet av marknadsföring/försäljning av bostäder är det mycket meriterande. Då vi jobbar mycket i verktyg som Adobe Photoshop/InDesign/Illustrator och i webbpubliceringsverktyg, CRM-system och Officepaketet är ses även det som en fördel. Samma sak om du har erfarenhet av online marknadsföring – Sökmotoroptimering, Google Adwords och Content marketing.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 november . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Kommunikation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker vikarierande Marknadskoordinator till Malmö