Skanska

BoKlok söker Träindustriarbetare med el-kompetens

Om dig

Som medarbetare i produktionen på BoKlok arbetar du i en föränderlig miljö där du drivs av att förändra och effektivisera flöden och processer. Du har en positiv inställning och en förmåga att lösa problem och dra lärdom av dessa för att kunna förvalta dem till goda erfarenheter. Du bidrar till din egen, dina kollegors och produktionens utveckling. Din personlighet präglas av att vara självgående med högt driv och du får saker att hända.

 

Vi söker dig som…

  • Gillar att producera och göra ditt bästa för kunden.
  • Är bra på att utveckla rutiner och arbetssätt för en effektivare produktion.
  • Vill arbeta med ständiga förbättringar/5S i produktionen så som materialval, processer och tekniska lösningar.

 

Om tjänsten

Vi söker dig som har el-kompetens då uppdraget är att arbeta i produktionen med installationsarbete i bostäder. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete.

 

Har du tidigare erfarenhet som elektriker ser vi det som mycket meriterande men det är inte ett krav. Vidare ser vi gärna att sökande har tidigare erfarenheter inom produktion eller att man har viljan och ambitionen att lära sig. Ett krav är att du har dokumenterad grundutbildning inom el på gymnasienivå eller motsvarande vuxenutbildning.

 

Tjänsten är tills vidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen.

 

 

 

Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Gullringen . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Träindustriarbetare med el-kompetens