Boliden

Arbetsledare Produktionsservice

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare för Produktionsservice ansvarar Du för att leda, samordna och utveckla arbetslagets arbete med att serva produktion. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Förutom arbetsledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer, entreprenörer och samverkan med övriga enheter. Arbetet är förlagt till skiftgång, K2.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att Du har gymnasieutbildning med Teknisk inriktning kombinerat med några års erfarenhet av arbete med arbetsledande arbetsuppgifter. Teknisk kunskap och erfarenhet av entreprenadmaskiner är meriterande. 

 

Vi söker dig med personlig mognad, stort engagemang och intresse för att leda och utveckla medarbetare och vår verksamhet. Du är flexibel, serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. B-körkort krävs för tjänsten och datorvana är ett krav.

 

Som arbetsledare i en miljö som ständigt är under förändring kan arbetet innebära snabba planändringar som ställer krav på att man är lösningsfokuserad, strukturerad och har högt säkerhetstänk samtidigt som tjänsten erbjuder hög delaktighet i planering och utförande. 

 

Arbetet ställer stora krav på förmågan att kommunicera med och påverka enskilda individer och grupper både internt och externt. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Håkan Martinsson tfn: 0970-72 95 06.

 

 

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

 

Sista ansökningsdatum är 28 juli 2019.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juli . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Produktionsservice