Skanska

Partneringledare - Hus Syd

Partneringledare till Skanska Hus Syd

 

Som partneringledare på Skanska utvecklar du vårt strategiska partneringarbete i regionen och bidrar till att vi fortsätter att vara regionens bästa partneringleverantör. Du arbetar långsiktigt med att utveckla regionens affärer, kundrelationer, projekt och medarbetare.

 

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Att medverka från ett tidigt skede och supportera i marknadsarbetet genom att bland annat vara med i strategiska och produktspecifika kund-, sälj- och marknadsfrågor.

•  Att identifiera och etablera kontakter med potentiella kunder.

•  Att stödja Skanska Hus Syds distrikt i anbudsprocessen.

•  Att etablera goda kontakter inom projekten för att kunna stötta organisationen på bästa sätt i samverkansarbetet

•  Att utifrån projektens behov ta fram en plan för vilka samverkansaktiviteter som bör genomföras samt planera, processleda och dokumentera dessa.

 

Vi vill nu utöka vårt team med ytterligare en medarbetare som utgår från regionkontoret i Malmö.

 

Vi skapar arbetsplatser som får både människor och företag att växa; Skolor, sjukhus, bostäder eller kontor. Tillsammans med våra kunder vill vi bygga samhällen som vi kan vara stolta över, även i framtiden. Ett av de bästa sätten att göra det på är i partnering vilket innebär att alla involverade parter i ett projekt verkar åt samma mål, med en gemensam projektorganisation och gemensam ekonomi.

 

En förtroendeingivande ledare

 

Vi ser gärna att du har följande bakgrund:

 

•  Partneringledare alternativt jobbat med projektledning, processledning och/eller marknads- och säljarbete

•  Högskoleutbildning inom relevant område

•  Erfarenhet från att arbeta aktivt och målinriktat med kundkontakter och marknadsbearbetning

Du har även ett stort intresse för människor och ledarskap, för att skapa förtroende, entusiasm och förstår vikten av ett inkluderande arbetsklimat. Du är också en duktig och flexibel problemlösare som arbetar utifrån ett långsiktigt perspektiv.

 

Meriterande är om du har motsvarande erfarenheter av partnering i byggbranschen och har en förståelse för ett byggprojekts alla skeden.

 

Skanska satsar långsiktigt på dig

 

Vi på Skanska brinner för att se människor växa och utvecklas, därför vill vi satsa på dig och erbjuda goda förmåner. Med rätt inställning och viljan att lära lovar vi att satsa på dig och ge dig fantastiska möjligheter.

 

Berätta om dig och ansök idag, dock senast den 18 oktober!

 

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Marknadschef Stina Greberg 010-4499073.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Partneringledare - Hus Syd