Skanska

BoKlok söker Flödesledare

På BoKlok välkomnas du till en organisation med goda värderingar, ett inkluderande arbetssätt och en stark vilja att lyckas. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Drivs du av att leda andra och skapa goda förutsättningar för dina medarbetares utveckling? Sök då tjänstens om Flödesledare!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden i rollen som Flödesledare kommer du att tillsammans med dina teamkollegor ansvara för produktionen och medarbetarna samt att arbetet sker utifrån BoKloks övergripande mål och riktlinjer. Som Flödesledare har du personalansvar, ansvar för kvalitets- och förbättringsarbeten och för att mäta och följa upp på produktionsmål. Du är även ansvarig för medarbetarnas arbetsmiljö, hälsa och säkerhet. Fokus för rollen ligger främst på ledarskap, förbättringsarbete och arbetsmiljörelaterade frågor. Arbetet sker dagligen i produktionen.

 

Din huvudsakliga uppgift är att leda och fördela det vardagliga arbetet i din grupp på 20–25 personer. Tillsammans med 2-3 teamledare planerar och säkerställer du resurser och kompetensutveckling för gruppen. Du arbetar nära dina kollegor och stödfunktioner i hela fabriken samt deltar i olika projekt och forum för ett kontinuerligt förbättringsarbete av processer och rutiner.

 

Din profil

Vi söker dig som är en brinner för ledarskap och att uppnå mål tillsammans med dina kollegor. Du är driven, prestigelös och kan fatta snabba beslut om det behövs. Du är en trygg ledare med som dagligen arbetar för att stötta och utveckla din personal. Du har god planerings- och kommunikationsförmåga samt är en lösningsorienterad person.

 

Vi lägger stor vikt vid din personliga potential men för att lyckas i rollen behöver du ha:

  • Minst gymnasieexamen
  • Tidigare erfarenhet av att ha lett andra mot gemensamma mål
  • God data- och systemvana
  • God förståelse för och kunskap om gruppdynamiker
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska, tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund inom logistik, bygg/anläggning eller annan koppling till industrin. Det anses även meriterande om du har förståelse för och kunskap om LEAN, taktat flöde och av systemet Navision.

 

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

 

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

 

Övrig information

Vi samarbetar i denna rekrytering med Unik och du kommer därför att komma till deras webformulär när du ansöker till tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Frågor angående rekryteringsprocessen vänligen kontakta

 

Karolin Loström – karolin.lostrom@unikresurs.se, 0721-479236 eller Frida Stern – frida.stern@unikresurs.se , 0704-106395

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Det går i korthet ut på att de som bor i våra hem ska få så mycket boende som möjligt för så lite pengar som möjligt.

 

Vi ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till försäljning, byggnation och kundrelationerna efter inflyttning.

 

Vi bygger hållbara hem och vi jobbar mot vårt mål att vara klimatneutrala 2030.

 

Som ett affärsområde i Skanska får du som medarbetare ta del av förmåner och utvecklingsmöjligheter inom Skanska koncernen.

 

För oss är mångfald och inkludering viktig - vi vill spegla samhället, främja rättvisa och allas lika värde. Hos oss ska alla känna sig sedda, respekterade och aktivt få bidra – oavsett vem den är. Det är en förutsättning för att vi ska kunna leverera värde till våra kunder och driva på utvecklingen mot ett bättre samhälle – för alla.

 

Frida Stern | Kontaktperson

 Skicka email  0704-106395

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 7 timmar sedan . Arbetsort : Gullringen . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Flödesledare