Skanska

Bodmontör Skanska Rental Upplands Väsby

Skanska Rental erbjuder ett helhetsansvar för etableringen av byggarbetsplatser. Vi hyr ut maskiner och utrustning samt är servicepartner genom hela projektet. I vårt sortiment finns allt från kranar och gröna bodar till säkra verktyg, el, värme med mera. 

 

Är du en lagspelare som gillar utmaningar?

 

Vi söker nu bodmontör till vårt kundcenter i Upplands Väsby. Vi ser gärna en variation av sökande då mångfald är naturligt och nödvändigt för Skanska.

 

Vem söker vi?

Du skall vara en person som uppskattar att jobba i team och klarar av ett arbete utomhus oavsett väder och du behöver ha stor säkerhetsmedvetenhet för dig och dina kollegor. Det krävs att du är engagerad, händig och problemlösare med god förmåga att prioritera. Arbetet kommer stundtals vara fysiskt krävande och det är viktigt att du gillar ett högt tempo och för att lyckas hos oss efterfrågar vi en person med hög servicekänsla, noggrannhet och stort kundfokus.

 

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som Bodmontör kommer du att arbeta med montage, demontage och installation av bodar hos kund i fält. Viss service och reparationsarbeten i fält eller servicehall kan även förekomma.

 

Kvalifikationer

* Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete inom bygginstallation eller likvärdigt.

 

* B-körkort är ett krav.

 

* Liftkort, el eller vvs- kunskaper ser vi som meriterande

 

 

Sista dag för ansökan är 30/4-18

Rekryteringsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har passerat.

 

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta gärna Michael Fagerstam, kundcenteransvarig på 010 - 448 25 40. Ansöker gör du genom att följa länken som tar dig till vårt rekryteringssystem.

 

Välkommen till Skanska!

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Bodmontör Skanska Rental Upplands Väsby