Skanska

Bitr. Produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en biträdande produktionschef till vårt anläggningsdistrikt i Stockholm. Vårt anläggningsdistrikt präglas av engagemang och hög medarbetartrivsel.

Vi söker dig som vill utveckla ditt ledarskap mot en roll som Produktionschef. I rollen kommer du att arbeta tillsammans med vår Produktionschef och leda daglig produktion via arbetsledarna. 

Brinner du för ledarskap och teknik? 

Som Biträdande Produktionschef på Skanska är du en nyckelperson för våra projekt. Du är med och bygger och leder teamet på arbetsplatsen, ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter.
Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom 
Skanska är centralt i din roll. Det är viktigt att du själv vill utveckla processer och arbetssätt och bidrar till att vi i vårt distrikt blir bättre. Dina personliga egenskaper och dina drivkrafter är viktigare än tidigare erfarenheter för att utvecklas med oss.

Du är nyfiken, engagerad och vill förbättra

Vårt distrikt präglas av mångfald på många plan såsom personligheter, kön, ålder och utbildningsbakgrund. Vi ser till var och ens styrkor och alla tillåts vara sig själva. Det skapar en kreativ miljö som utvecklar samtliga medarbetare.

Du är en inkluderande ledare som trivs med att arbeta som ett lag på arbetsplatsen och har drivkraften att alltid vilja göra arbetet med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet. Skanska strävar efter ökad mångfald och välkomnar kvinnor och personer med annan bakgrund än svensk bland de sökande. 

Placering: Stockholm

Ansök redan idag 

eller senast den 23 december 2018 genom att registrera din ansökan via länken ”Sök jobb”. Vi rekryterar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Linder, Distriktschef: 010-448 04 96

Välkommen till Skanska!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Bitr. Produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm